• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A do të hapnit ndonjëherë një zarf që ka datën e vdekjes suaj brenda?

Po. Jam kurioze e madhe?

Normal qe do e hapja:
Tek e fundit nje dite te gjithe do te vdesim.
Do e hapja te dija se edhe sa dit,vite jet do kisha qe ato qe do me kishin mbet ti shfrytezoja ne max.

Jo vallahin kurr edi qe nje dit kena me vdek krejt ama pse me vdek me tut me prit oren larg koft edhe thojn shyqyr Zoti snaj ka ba me dije se cilen dit kena me dek dmth me dit sakt ??

Kur menoj nai here ca teme inteligjente

Si u bo ai qe vdiq meqe ra llafi?

Pse jo . Do e hapja ta shihja dhe sa koh kam edhe do e jetoja jeten ashtu sic tme vinte pa u bo pishman per asgje

Nuk eshte gje e kendshme te dish se kur do vdesesh. Do te ndryshonte jeten dhe do i jepte tjeter vlere jetes.
Personalisht jam kundra kesaj gjeje.

Marrim nje shembull: Nese faktohet qe token do e godase nje asteroid ne X date dhe dhe si pasoje njerzimit do ti vinte fundi, cfare pasoje do te kishte tek njerzit ky lajm?

Marrim nje shembull: Nese faktohet qe token do e godase nje asteroid ne X date dhe dhe si pasoje njerzimit do ti vinte fundi, cfare pasoje do te kishte tek njerzit ky lajm?
Caos totale!

Back
Lartë