• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A do ta kishit problem nqs personi qe ju doni do ti perkiste fese tjeter ose e pa fe ?

Jan tema qe krijojn debate te shumta por secili beson aty ku e ndjen por esht si ajo shprehja " te gjitha rruget te qojne ne rome"
Tashi erdhe ne fjalet e mia, kte po them pra edhe une ?
Perfundimi na qon te gjithve nje vend. Nje eshte, dy nuk ka!

Kjo eshte teme e gjere. Varet nga "kapaciteti" i njeriut per te qene mendjehapur. Nese dy njerez duhen s'ka fe t'i ndaloje ne bashkim! Ne Qytetin tim ka plot raste martesash ne fe te ndryshme, madje shkojne me mire se ato te nje besimi fetar. Festojne festat bashke, shkojne per Pashke tek miqte, e i presin per Bajram. Po kur Prifti e Hoxha ta kane shperlare trurin me dogma fetare, rri e sheh se cdo thone mileti per kete martese.

Personalisht nuk e kam problem sepse jam person qe jam ateiste ...po te pranonte keshtu siç jam dhe une do rrespktoja ne çdo aspekt fene e tij ...

Back
Lartë