Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po më propozon me stil??Do martohesh me mua,kam 6 kalamaj????
Ncuq,une dua grua per te me mbajt kalamajt..e meqe ti ishe pro,sdoja te humbisja mundesine????Po më propozon me stil??
Ti nuk di as me ma lyp ?Ncuq,une dua grua per te me mbajt kalamajt..e meqe ti ishe pro,sdoja te humbisja mundesine????
C'te bej i ziu une,me 6 kalamaj,pa grua,s'kam mend me tek e lypura??Ti nuk di as me ma lyp ?
E shef vjerra po heMendoj qe dashuria nuk sheh gjendjen civile i divorcuar i apo beqar nese bie ne dashuri normal qe do martohesha
Zoti tka dhan ment e krese,zgjedhjen bane vete hahahahaKurre mos thuaj kurre , mos e patshim rrisk po kshu me mendje themi jo ama si duhet si e ka shkrujr zoti ?
Cadolloj zgjedhje te bejm ne esht deshire e zotit mogli ???kshuqe fatin e shkruan ai un e jetojZoti tka dhan ment e krese,zgjedhjen bane vete hahahaha
A te flas me zotin iher ta rrotullojne menjen e na qet naj kafe ka lezha hahahahaCadolloj zgjedhje te bejm ne esht deshire e zotit mogli ???kshuqe fatin e shkruan ai un e jetoj
Munohu iher shife ????A te flas me zotin iher ta rrotullojne menjen e na qet naj kafe ka lezha hahahaha
Lene tha se asht shume acaruse skam nerva mu marr me te hahahahaMunohu iher shife ????
Hahahahhahahahahah lott ????Lene tha se asht shume acaruse skam nerva mu marr me te hahahaha