He ore se do me lirosh krahet...!u lodha .. kap ndonji qese??Mos bo be koken time se do tvej gjobe tme gjesh dashnore . ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
He ore se do me lirosh krahet...!u lodha .. kap ndonji qese??Mos bo be koken time se do tvej gjobe tme gjesh dashnore . ???
oj HaneSi e llogjikoni kete veprim?
Un ja kam puthur kembet sikur te ishin kemb bebi.Po po ne ate ane te flej
Une se di e shkreta e kam cik si problem,kurse atij si them gje te mi puthi e qe cke me te??Un ja kam puthur kembet sikur te ishin kemb bebi.
?????????Une se di e shkreta e kam cik si problem,kurse atij si them gje te mi puthi e qe cke me te??
Nuk eshte ulje ai xhest eshte qartesia e dashuris dhe nuk eshte me te imponuar por vetem me te ndjere nga zemra dhe nuk behet kudo.?Une se di e shkreta e kam cik si problem,kurse atij si them gje te mi puthi e qe cke me te??
E di por si ta them ,se di pse por kemba sme plqn si pjes e trupit??Nuk eshte ulje ai xhest eshte qartesia e dashuris dhe nuk eshte me te imponuar por vetem me te ndjere nga zemra dhe nuk behet kudo.?
????????Un ja kam puthur kembet sikur te ishin kemb bebi.
Larje - shpërlarje truri llaaiii ???? masazhi duhet të bëjnë shumë përpjekje, për ta fituar????Larje-shplarje si dhe nje masaxh profesionist ne fund.
Ca pate ?????????
Hiç mi ? ishalla stë lë mëndja për atë që lexova ?Ca pate ?
???Hiç mi ? ishalla stë lë mëndja për atë që lexova ?
???
Pertej shakave ku qendron problemi?Po sigurisht, do i laja kembet,ti prisja thonjte, ta qethja, ta laja, ta fshija. A ka më apo kaq.
Ke harru me e rrujt hahahahahahahahahaPo sigurisht, do i laja kembet,ti prisja thonjte, ta qethja, ta laja, ta fshija. A ka më apo kaq mjaftojne.
Se di?Pertej shakave ku qendron problemi?
Ku ka me mire se te kujdesesh per njeriun e shtrenjte
Nuk hyne ke qethja?Ke harru me e rrujt hahahahahahahahaha
Ta shpjegoj un, 0 problem nese e shikon si pjesen tende,pastaj po e pe si pjesen e komshis aty ka perzierje zoresh pastaj.Se di?