• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A do donit të ishit të famshëm?

Apache

I never lose. Either I win or I learn.
Nt2 V.I.P
LV
0

Midis psikologesh e sociologesh ka diskutime te gjera ne lidhje me avantazhet dhe disavantazhet qe vijne bashke me famen.
Personalisht,perballe hapjes se disa dyerve qe sjell fama,do zgjidhja privatesine time dhe nuk do e sakrifikoja per benefitet e fames.
Per me teper kam frike se do me hypnin po**** dhe do ndryshoja sjellje ndaj njerezve qe me rrethojne.
Po ju?

Me mir keshtu si jam
Sepse si thua edhe ti
Ne do jesh i famshem do sdo
Do te hypi vetja ne qejf
Domethen me mir jo?

Mendoj se nese jam mire me veten e jeten jam nje vip ne vete pa publik e fame,,duke u ngritur shkall shkall me suksesin punen time qe bej,,nuk me duhet fame dua jeten time ta jetoj normale.

Hahahaha, pra ju po thoni qe sdo donit?
Po ata qe jan tashme e dalin neper emisione e thone falenderoj zotin per arritjet e mia?

Te qenit i famshem do te thote te besh nje jete me shum se normale dhe te jesh ne qender te vemendjes edhe kur shko me zbarku idete "mbas murit".
Do te thote dhe qe ke influence tek nje grup personash dhe kjo te ben me superior ne shum gjera.

Se mos keqkuptohemi, nuk e kam fjalen per famen e Lek plepit apo Ujkut te cerrikut se ate lloj fame me ta fal ta kan fut.

Te gjithe pa perjashtim do donin te ishin te famshem nga puna ose pse jo dhe nga talenti. :)

Do doja te isha nje person i suksesshem dhe jo i famshem.
Nuk me pelqen te jem ne qender te vemendjes.
Per mua rendesi ka qe te ndjej frytet e punes time dhe te me jape kenaqesi.

Last edited:
Do doja te isha e famshme me sukseset e mia, dhe ta kem arritur me pune. Nuk me pelqen qendra e vemendjes , por besoj se do mesohesha. Do behesha e famshme , por nuk me la babi. Tani do isha modele dhe jo n forum ???

Do doja te isha e famshme me sukseset e mia, dhe ta kem arritur me pune. Nuk me pelqen qendra e vemendjes , por besoj se do mesohesha. Do behesha e famshme , por nuk me la babi. Tani do isha modele dhe jo n forum ???
Mendon se tgjithe modelet jan te famshme edhe nese po ,sa mendon se zgjat fama e nje modeleje? ?

Te jeshi i famshem mendoj se nuk ka asgje te keqe, ama jo te gjithe njerezit mund ta suportojne famen. Fama te detyron shpesh here te dalesh nga vetja, te detyron qe shum gjera ti besh per sy e faqe te ashtuquajtrve fansa. Te rralle jane ato te famshem qe jan te thjeshte e populor si i thone fjales. E megjthate mendoj mendoj se personalisht jo se nuk do te me pelqente te isha i famshem, por preferoj te jetoj ne monotonin e jetes time pa i terhequr vemendjen dikujt.

Mendon se tgjithe modelet jan te famshme edhe nese po ,sa mendon se zgjat fama e nje modeleje? ?
Eshte dicka qe e doja. Dhe nese e doja nuk do me interesonte sa do zgjaste. Per kohen qe do isha , do mundohesha tja kaloja mire dhe ta shijoja . ?

Ah se harrova: askush nuk e di por jam "pak" i famshem ??

Sigurisht jo si Lek Plepi,Qota,Ujku Cerrikut,Ardi Daullxhiu ?

Me mjafton fama qe me japin plakat e lagjes duke numeruar heret qe hyj dhe dal nga shpija :p
Fame tjeter snuk se perballoj dot!

Noooo... vdekja ime visibiliteti tepert, me pelqen te mos jem ne qender te vemendjes asnjehere.

Back
Lartë