• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A bon ti gjona,vetem se je kurioz.e??

Po’ normalisht qe bej
Kto qe thon jo ,hiq si besoj ?
Gabim beson oj rapatushe?
Sepse ka njerez ne momente te caktuara kujtojne sakrificat e prinderve dhe japin edhe jeten e jo me ti lejojne vetes te bejne gabime kurioziteti.
Kemi nje parathenie ne greqi qe e themi shpesh " kurioziteti vret macen"
"η περιέργεια σκοτώνει τη γάτα"
Dhe sa i kam mesuar kuptimin ketyre fjaleve ne përditshmërinë time, se kam harruar kurre?

E kush ska bo gabime
Gabime behen sigurisht, per gjera qe duam dhe na do zemra? por kurioziteti eshte e panjohura, kur tjeret gabojne dhe thua " cfare eshte kjo e panjohur"? dhe do me e provu?
I zgjuari meson nga gabimet e veta, i mencuri meson nga gabimet e tjereve?

Gabime behen sigurisht, per gjera qe duam dhe na do zemra? por kurioziteti eshte e panjohura, kur tjeret gabojne dhe thua " cfare eshte kjo e panjohur"? dhe do me e provu?
I zgjuari meson nga gabimet e veta, i mencuri meson nga gabimet e tjereve?
Pikerisht pra:
Un personalisht jam shume kurioze.
Dhe kurioziteti Me shtyn te bej shume gjera,pa arritur ne gabime kuptohet se trurin e kemi ne vend sigurisht se sna ka ikur.?

Back
Lartë