• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A blini qumesht nga fshataret,apo qumesht ne kuti ?

Unë e ble qumështin e fshatit dhe e bëj vetë kosin pasi e kam të rekomanduar për ta ngrënë.
Të them të drejtën ( pa shaka) është e besdisshme ta ziesh dhe të presësh sa të vaket e ta nxësh kos.
Kshuqë kam o kam farë kosi.
Bujrum kush do :p

Unë e ble qumështin e fshatit dhe e bëj vetë kosin pasi e kam të rekomanduar për ta ngrënë.
Të them të drejtën ( pa shaka) është e besdisshme ta ziesh dhe të presësh sa të vaket e ta nxësh kos.
Kshuqë kam o kam farë kosi.
Bujrum kush do :p

Ishte shaka ajo tema e fares se kosit.Po vija ne prove gatishmerine e forumit.

kam kojhe qe skonsumoj me qumesht

Edhe nga fshati edhe nga dyqani.
E kam te rekomanduar nga mjeku.
Qumeshti u ben mir kockave.

• Pëlqej
Reactions: Iva
Ne Albania kurre nuk e blej ne kuti... yack , ma
Sjellin te fresket nga fshati , qumeshtin edhe Kosin
....Love it . ?

Ndersa k’tu organic only ne bidon.

ne kuti gjithmone.Me lene shume per te deshiruar kushtet ne fshat dhe besimi ne njerez

Back
Lartë