Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Erdhi ai furtuna e verberimit me ato dy pika shije mosbesimitUnë vetëm kto dilbitë kam,që më dhurove për vitin e riu ??? dathurinë nuk e shoh? po nga kombinati në kinostudio e shof rrugën si pistë avjoni???
View attachment 137741
Une jam zeri i te vertetes , i marr vdekjes e i jap jetes ?Erdhi ai furtuna e verberimit me ato dy pika shije mosbesimit![]()
Ti edhe vdekjes i jep zeUne jam zeri i te vertetes , i marr vdekjes e i jap jetes ?
As me shume e as me pak , edhe ujit i nxjerr flakeTi edhe vdekjes i jep ze
dashurine po e po qe pa te se le
As me shume e as me pak , edhe ujit i nxjerr flake
asiher mos e bo at gafeHë he dreq se gjithmon që flet ti asnjëherë stë mar seriozisht ??? si thu ti llaaiii @Dielli ,duhet ta mar seriozisht ktë?????
Nga sot e tutje do të dëgjoj llafin ?nuk e bëj më? ?asiher mos e bo at gafe![]()
Ashtu si nej moter e mire degjon llain e et :Nga sot e tutje do të dëgjoj llafin ?nuk e bëj më? ?
Këshilla e vllait ësht ligj për mu ???Ashtu si nej moter e mire degjon llain e et :![]()
Keshilla e llait eshte me shum respekt dhe mriesei per motren e vet, gjithmoneKëshilla e vllait ësht ligj për mu ???
Dhe unë këshillën e vllait e respektoj ???Keshilla e llait eshte me shum respekt dhe mriesei per motren e vet, gjithmone![]()
Te paca o moterDhe unë këshillën e vllait e respektoj ???
Qekur?
Qe kur linda.Qekur?![]()