• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A bëni punë shtëpie?

Nese e mendon kshu , mire eshte te shikosh punen tende . Juve ju jep doren te merrni krahun ?

Gjithe te mirat

Nese e mendon kshu , mire eshte te shikosh punen tende . Juve ju jep doren te merrni krahun ?

Gjithe te mirat
Spo dihet kush ta jep edhe ta merr doren po shif ca the ne fillim pastaj shprehu

Sa shumë që e hapni thesin. Juve ua bën mama akoma edhe veç social media bëni me themel.??? duhet me i pru këtu gjithë beqot për me gjet ndonjë varzë puntore me themel.?? @LUCKY-STRIKE unë veç pastroj cergat e merimangave.

@Milanisti amon fole ti se me bone merak pse ala skishe fol. A pikaaaa pikaaa ty pse me nejt ketu e Dmth se sbon asgjo? Ahhhaahhha me bone me qesh prz. Une i boj te gjitha punen time,punet e shtepis,dhe ma se miri edhe ketu me del koha e me tepron.

Shyqyr qe kemi k’to e na mbajne kandilin , kush tjeter e ben me mire k’te zanat se k’to . ⏳

Mua mi ben punet fshesa me korent, lavatricja, tharsja e rrobave, lavapjata, kam nje harem te tere ne shpi. ?

@Senseo tregoji pak sa kate ke ti dhe katin e 2 të pallatit mbretëror ku jeton ???. Si more nuk u çliruat një herë nga komplekset po vetëm ofendoni njoni-tjetrin. Edhe hyni në diskutime, edhe prekeni edhe ofendoheni pastaj sidomos këto vajzat shembullore që hanë karamele Zana nga Peshkopia.???

Back
Lartë