Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po beqar dhe i pa provuar ???hahahahahhaha pse ti je beqo aaaaaa hahaha
Cfar pune eshte cne ?Jo mo cnee ?
tani se sa je I pa provu se dim ne po he se e fajtor kur shkoj ne burg thon jam I pafajshemm e ti tani hahahhahahaPo beqar dhe i pa provuar ???
Cke aman qqe po vipse?Cfar pune eshte cne ?
He se pale kush oshtt po ben si e re loltani se sa je I pa provu se dim ne po he se e fajtor kur shkoj ne burg thon jam I pafajshemm e ti tani hahahhahaha
Jo un them vetem te ver8 si mevlanitani se sa je I pa provu se dim ne po he se e fajtor kur shkoj ne burg thon jam I pafajshemm e ti tani hahahhahaha
hahahahahha ja do bier ere e kjo ky do ket honger grosh po heeHe se pale kush oshtt po ben si e re lol
erdhaaaaa burro hahahah ca ka aty ke ajo dhoma hahahs ca ka
e di e di jahahaha ndja ngeli that mevlaniJo un them vetem te ver8 si mevlani
Si ere thot goc te dukem un ty dhe jam i ri me besoHe se pale kush oshtt po ben si e re lol
off me ka uru zoti ooo abc flmmmmm wr me bere kete burr jave hahahahahKam nje jacuzzi ?
hahahahahhaha melek a emre goce more hahaSi ere thot goc te dukem un ty dhe jam i ri me beso
Mevlani thjesht e ka zemren e madhe eshte dhi ai pak melek per brenda hahahae di e di jahahaha ndja ngeli that mevlani
Engjejt jan burrahahahahahhaha melek a emre goce more haha
ai a dhi a dhi e kam pa kete gjo se ra ere hahahahahahahhaMevlani thjesht e ka zemren e madhe eshte dhi ai pak melek per brenda hahaha
Itash ke than fjal ?Engjejt jan burra
pupupupu hahah jan bul ahhahahhaaEngjejt jan burra
??ai a dhi a dhi e kam pa kete gjo se ra ere hahahahahahahha
fjal lsshi ka thon hahah hajde GMS HAHAHAHAHHAItash ke than fjal ?