• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A bëni punë shtëpie?

Un kejt punt e shpis i bej,jo se e kam patjeter se mamin e re e kam **** kush sna njeh mendojn se motra jena,ama du qe prind e mi te kene me shum rehati ,te dy punojn kan rit 4 fmi,tash dua dhe un te bej gjera per ata,shkoj blej ,pastroj gatuaj,kto punet me dokumenta kejt un i bej,vllau vec berllogun e hedh?dhe ai e ben kejt remujen ,mjer ai po u martova un,se nese mer nuse vet ka me pa ca ka bo motra per te?

Un kejt punt e shpis i bej,jo se e kam patjeter se mamin e re e kam **** kush sna njeh mendojn se motra jena,ama du qe prind e mi te kene me shum rehati ,te dy punojn kan rit 4 fmi,tash dua dhe un te bej gjera per ata,shkoj blej ,pastroj gatuaj,kto punet me dokumenta kejt un i bej,vllau vec berllogun e hedh?dhe ai e ben kejt remujen ,mjer ai po u martova un,se nese mer nuse vet ka me pa ca ka bo motra per te?
E ke qa lol 40 vjece do qe ti bej mami Punet akoma ????

Back
Lartë