• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

8 Marsi duhet te jete festë apo proteste ne realitetin Shqiptar?!

Albert

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Cfare simbolizon 8 Marasi? A ja dine femrat Shqiptare domethenien kesaj date? A duhet vertet te konsiderohet feste kjo date ne realitetin Shqiptar? Kam vene re qe femrat Shqiptare me daten 8 Mars vishen e zbukurohen, duke u "kapardisur" neper restorante ne festa papara, si te jete dita e fundit e jetes se tyre... Mirepo, pertej gezimit te nje dite te vetme ne vit(8marsit), jeta e shumices se tyre karakterizohet nga dhuna, shtypja, pabarazia, paragjykimi, mohimi te drejtave, shfrytezimi dhe ngacmimet ne pune etj etj. Ka femra te cilat dhunohen "sistematikisht" gjate gjithe vitit, por ama me daten 8 Mars "ja nxjerrin ujin e zi" duke festuar. Ketu, gruaja konsiderohet prone e burrit, e cila duhet te bindet se perndryshe, ai ne rastin me te mire e dhunon dhe ne rastin me te keq i merr jeten si pa te keq. Ketu, nje punedhenes qe ka femra te punesuara i ngacmon ato seksualisht, pasi ai mendon se perderisa i jep rrogen, ajo duhet te "hape kembet" per te. Ketu, nese nje femer e shohin qe shoqerohet ne kafe me meshkuj qe i ka shoke apo koleg ,pa dale nga dera e lokalit ja vene "targen" k**ve. Pa dashur te zgjatem shume , doja te dija mendimin tuaj... A duhet qe 8 Marsi te jete feste apo proteste ne realitetin Shiptar?!

Cfare simbolizon 8 Marasi? A ja dine femrat Shqiptare domethenien kesaj date? A duhet vertet te konsiderohet feste kjo date ne realitetin Shqiptar? Kam vene re qe femrat Shqiptare me daten 8 Mars vishen e zbukurohen, duke u "kapardisur" neper restorante ne festa papara, si te jete dita e fundit e jetes se tyre... Mirepo, pertej gezimit te nje dite te vetme ne vit(8marsit), jeta e shumices se tyre karakterizohet nga dhuna, shtypja, pabarazia, paragjykimi, mohimi te drejtave, shfrytezimi dhe ngacmimet ne pune etj etj. Ka femra te cilat dhunohen "sistematikisht" gjate gjithe vitit, por ama me daten 8 Mars "ja nxjerrin ujin e zi" duke festuar. Ketu, gruaja konsiderohet prone e burrit, e cila duhet te bindet se perndryshe, ai ne rastin me te mire e dhunon dhe ne rastin me te keq i merr jeten si pa te keq. Ketu, nje punedhenes qe ka femra te punesuara i ngacmon ato seksualisht, pasi ai mendon se perderisa i jep rrogen, ajo duhet te "hape kembet" per te. Ketu, nese nje femer e shohin qe shoqerohet ne kafe me meshkuj qe i ka shoke apo koleg ,pa dale nga dera e lokalit ja vene "targen" k**ve. Pa dashur te zgjatem shume , doja te dija mendimin tuaj... A duhet qe 8 Marsi te jete feste apo proteste ne realitetin Shiptar?!
Cdo femer e di qe kjo eshte dite proteste!
Por duke qene te (dhunuara )364 dite te viti!
Gjejne nje dite qe e quajne te tyren per te harruar!
Une jam kunder kesaj!
Sepse femra duhet te jete e gezuat 365 dite te cdo viti!

Ja te shohim si e cilesojne feste apo proteste? Se kam pershtypjen, ju femrat nuk e dini si ka lindur kjo date...?
Kurre mos nenevlereso nje femer!
Sado e dobet apo e pashkolluar te jete!

Back
Lartë