• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

4 shenjat e horoskopit më të vështira për tu kuptuar!

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

E kemi kaluar të gjithë këtë; atë momentin kur sado që të përpiqesh të shpjegohesh tek të tjerët, duket sikur nuk të kuptojnë. Por më akut, këtë hall e kanë shenjat në fjalë:

Gaforrja – njihet ndryshe edhe si nje nga shenjat që ndryshojnë më shumë- ajo përjeton keqkuptime edhe për shkak se shenjat e tjera nuk ia ndjekin dot ndryshimin e papritur emocional dhe nuk ia kuptojnë si e ka humorin.

Akrepi – e adhuron intimitetin, dhe kërkon t`i mbajë informacionet për vete; të mbështjellë në mister, të lindurit e kësaj shenje e kanë vetë tendencën që të mos kuptohen.

Bricjapi– nuk kërkon gjithmonë të integrohet. Për këtë arsye, në disa situata, mund edhe të mos kuptohet sic duhet nga ata rreth e qark tij që nuk gjenden në një gjatësi vale.

Ujori – e sheh botën ndryshe nga të tjerët; idetë e tyre janë zakonisht unike, sepse kanë një si gjuhë të vetën. Kanë mënyrën e vet të të menduarit dhe nuk i justifikohen njeriu.

Gaforrja – njihet ndryshe edhe si nje nga shenjat që ndryshojnë më shumë- ajo përjeton keqkuptime edhe për shkak se shenjat e tjera nuk ia ndjekin dot ndryshimin e papritur emocional dhe nuk ia kuptojnë si e ka humorin.
:(:(:(

Back
Lartë