• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

3 gjera te cuditshme rreth jush?

Pijanec mejhanesh 1. :D
Llafazan n'kulm 2. :D
Llotot i vdisja po i dhifsha racen qeveriut. ( kjo nuk quhet):D
Qejfli femnash sa te dush. 3 :D
KAm edhe ca te keqia por do i them kur te jem ma i ftillum. :p

-jam si natyre e nxituar dhe e shpejt ama kur vje puna per gjera serioze apo naj Problem te veshtire, e ruaj qetesin dhe jam shume e matur....normalisht se di te dal nga cdo lloj situate
  • detaiste dhe perfectioniste
  • nuk duroj zhurme
  • nuk duroj parfume (aroma lulesh) me shpifin dhe e kam nje ves te keq se nuk kam durim edhe nese dicka me pengon si (parfumi arome lule) e them direkt
  • nuk duroj padrejtesi
  • nuk me pelqejn mashtrimet
  • nuk e humbi kohen dhe te ri duke hap syte sa meshkuj kalojn duke tentuar te bej flirt apo te jap. muhabet palidhje
  • shof punen time, cfare me pengon e eliminoj edhe gjithmone drejte

-jam si natyre e nxituar dhe e shpejt ama kur vje puna per gjera serioze apo naj Problem te veshtire, e ruaj qetesin dhe jam shume e matur....normalisht se di te dal nga cdo lloj situate
  • detaiste dhe perfectioniste
  • nuk duroj zhurme
  • nuk duroj parfume (aroma lulesh) me shpifin dhe e kam nje ves te keq se nuk kam durim edhe nese dicka me pengon si (parfumi arome lule) e them direkt
  • nuk duroj padrejtesi
  • nuk me pelqejn mashtrimet
  • nuk e humbi kohen dhe te ri duke hap syte sa meshkuj kalojn duke tentuar te bej flirt apo te jap. muhabet palidhje
  • shof punen time, cfare me pengon e eliminoj edhe gjithmone drejte
Ti qenke gru per shpi . :D

Te imagjinoj ty tu nxjerr koken nga penxherja makines, vetllat posht, drejto gishtin shoferit para, nxjerr kthetrat dhe i uleret "mjaaaaaaaaaaaau" ?
ehhh shume kshu me kan paramendua, por seriozisht jam ashu!! ;)

1 herë e një kohë kam qëndruar gati 15 muaj pa kryer seeks.
Dua më shumë macet sesa njerëzit.
Humori im ka luhatje,por kjo sdo të thotë që jam e çuditshme.
P.s Moralista ;);) mirpres filozofinë tuaj.

• I work very well under stress
  • Kam aftesi degjimi dhe vizioni te papare
  • Nuk me pelqen kur kam dike pas vetes

( pra Nese jane duke ecur ose ulur pas meje )

E shikoj shume qiellin.
Kur zemerohem me pelqen vetmia, as muzike nuk degjoj.
Nuk rri dot pa gjimnastike ?

Back
Lartë