• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

24 ore bashk:

Jana

I am not a follower, I am a leader.
Mbretereshe
LV
0

Cfar mendoni me qen me partnerin/en edhe ne jeten private edhe ate profesionale bashk? Eshte pozitive apo negative?Cilat jan mendimet tuaja?

po de sado cift ama duhet pak privatesi
E kam provuar kte eksperience e meqe si kam maredheniet mire me qelozine preferoj me mire tani ( kushdo ne pune te vêt ) si e thé dhe ti behet bajat non stop bashke .
Bukur Eshte te kesh nje biznes te perbashket po preferoj te jemi ne pune te ndryshme.

E kam provuar kte eksperience e meqe si kam maredheniet mire me qelozine preferoj me mire tani ( kushdo ne pune te vêt ).
Bukur Eshte te kesh nje biznes te perbashket po preferoj te jemi ne pune te ndryshme.
po dhe un mendoj keshtu
seshte sr kam pas eksperjenc te tijll por mu me olq pak privatesi te kem ate kohen time sikurse dhe ja ofroj kte gje
heren e fundit qe kam qen ne lidhe ka perfundu vetem se besdiste ore e sekond ku je ca ben he dalim cdo dit njejt ?‍♂️

po dhe un mendoj keshtu
seshte sr kam pas eksperjenc te tijll por mu me olq pak privatesi te kem ate kohen time sikurse dhe ja ofroj kte gje
heren e fundit qe kam qen ne lidhe ka perfundu vetem se besdiste ore e sekond ku je ca ben he dalim cdo dit njejt ?‍♂️
E di ca dmth ajo : si kam maredheniet mire me xhelozin ?
nenkupton se partner i/a Eshte shume xheloz . Dhe kjo nje maredhenie e fundos.
paramendoje t behet xheloz Pse un s’jam xheloze . ?
kulmi . ?

jo vlla jo kushdo ne pune te tij e kur te takojemi tna kepuse malli :p

E di ca dmth ajo : si kam maredheniet mire me xhelozin ?
nenkupton se partner i/a Eshte shume xheloz . Dhe kjo nje maredhenie e fundos.
paramendoje t behet xheloz Pse un s’jam xheloze . ?
kulmi . ?

jo vlla jo kushdo ne pune te tij e kur te takojemi tna kepuse malli :p
po kte mendoj dhe un sepse kuptoja
kur e takoja me rrall ishte ok mardhenja dhe lur flisnim te pakten 2 her ne dit
por kur fillonte ne cdo ore e donte te dilte perdit stres ok ndoshta varet edhe sesi e ndjen personi ndihet i/e (dashuruar) por prap nuk funksionon

Cfar mendoni me qen me partnerin/en edhe ne jeten private edhe ate profesionale bashk? Eshte pozitive apo negative?Cilat jan mendimet tuaja?
Eshte e veshtire por jo e pamundur. Mendoj se eksperienca e perbashket edhe do ti menjanonte ato barriera apo keqkuptime qe do tkishin pasur ne jeten e perditshme. Njoh jo pak por goxha shume çifte qe kane edhe biznes, punojne sbashku, jane tlumtur, kane femije, ndihmojne te tjeret, fusin ne pune cdo here ata qe kane nevoje etj...

Njeriu mesohet me cdo gje,po une do preferoja qe mos punonim ne te njejtin vend.

Per vete mendoj se perveq se skan nevoj me pyet njeri tjetrin ku je cka ben me kend je?ska asgje pozitive aty ,un sdo e pranoja kur punen bashk.

Shum normale me duket. Ka shum familje qe kane biznesin e tyre privat dhe I ndajne oraret apo punojne bashke me orar te gjate .

Shum normale me duket. Ka shum familje qe kane biznesin e tyre privat dhe I ndajne oraret apo punojne bashke me orar te gjate .
Po ka e di,por per vete sdo e pranoja

Prite zot me punu bashk 24ore.
Jo jo jo edhe jo.
Mundesisht me jetu ne shtepi te ndara, tna mari pak malli ?

Back
Lartë