Varet nga puthja,po ishte me gjuhen duke e llokocitur ?? brenda gojes zgjat caSa minuta duhen ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Varet nga puthja,po ishte me gjuhen duke e llokocitur ?? brenda gojes zgjat caSa minuta duhen ? ?
hahahahahhaah sesht ashtu si mendon ti merPse kom pershtypjen qe po ja lyp pa ron hiç n sy?
hahahahahahahaa doja te thoja mbyll syt dhe mputhNuk behet puthja me gojen mbyllur cthua kshu? ?
Un jam topçe@Marss jep mendim oj shoqe ?
Plaç se sduam detaje ?Varet nga puthja,po ishte me gjuhen duke e llokocitur ?? brenda gojes zgjat ca
Edhe une kto kohe ?Un jam topçe
Më pëlqen të ha ?
U bona lomsh?hahahahahhaah sesht ashtu si mendon ti merhahahahahha
Eksituse apo ekzistuse ? ?kush do mflasi ? @Claa hmmm sa ekzistuseee![]()
Ti hash gjuhen mi ?Un jam topçe
Më pëlqen të ha ?
TulUn jam topçe
Më pëlqen të ha ?
HahahahhahahahaPse kom pershtypjen qe po ja lyp pa ron hiç n sy?
Valla mu puth spo ja le mangu po veq po shtoj pesh ma gjej mua nje tjeter yll me duhet minimum 6 kg te heq kam pun hmmmDuke qen se @Bjondina &E kerkoj nje djet per te humbur kg e teperta (realisht nuk e di ku i ka keto te tepertat)? gjeta nje menyr efektive por dhe te kenaqeshme per te gjithe ne..
Puthuni dhe humbisni kg e teperta
@centos hajde te te puth cik te biesh/ie nga kilet..?
Ehhhhhh su gjenden kembet juve jooooEksituse apo ekzistuse ? ?
?????Ti hash gjuhen mi ?
E lypmja faqen e zez ka, po pa ste len?Hahahahhahahaha
Ky ta lyp hapur esht i paftyre ?
Hahahhahahha sa budallaqe une ?Ehhhhhh su gjenden kembet juve joooo
E ka fjalen puthje nga dashuria egzistuese Claa
heee moj se kam turp ta them trrocEksituse apo ekzistuse ? ?
Po puthuni thash un jo lyeni buzet e njeri-tjetrit me mjalt apo nutella se ashtu kg merr ?Valla mu puth spo ja le mangu po veq po shtoj pesh ma gjej mua nje tjeter yll me duhet minimum 6 kg te heq kam pun hmmm
@Mia* po ti pse qan? Lene ca thot se ky esht i paftyre ?heee moj se kam turp ta them trroc![]()