Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lale kom fryk errsinenMerre 2 net, jo vetem i nate...?
Me plasii?
Oj e amel??Oj loqk sa e mire je?
Po te lexoj bebu ka per tu ber xhelozEh se ktu mbeti per te patur inat kam then jan si rrusha te gjithe
Srz e teprove shume,mjaft se ska lezetPo te lexoj bebu ka per tu ber xheloz
Ore qekeni t cuditshem ju , cift agresoreshSrz e teprove shume,mjaft se ska lezet
E the dhe njeher fjalen cift do me detyrosh te dal nga vetja,ste lejoj jo ty po askujt ketu te thoj keshtu per dike qe se shof me ate sy kurre asnjerin prej ktu,prndj mos mi provoko nervat,klm.Ore qekeni t cuditshem ju , cift agresoresh
Cift mi jeni se prandaj e mbeshtete dhe e bere ti shtypi me trimerisht butonatE the dhe njeher fjalen cift do me detyrosh te dal nga vetja,ste lejoj jo ty po askujt ketu te thoj keshtu per dike qe se shof me ate sy kurre asnjerin prej ktu,prndj mos mi provoko nervat,klm.
Thirri mendjes kush e mbeshteti i thash mos e vazhdo me apo ste ndricojn poçat mireCift mi jeni se prandaj e mbeshtete dhe e bere ti shtypi me trimerisht butonat
Mos dil nga vetja aman se do na trembesh kalamajt
Shpirti im ti???
Embelsira ime ti ?Shpirti im ti???