• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

1 Forumist qe e pelqeni dhe 1 qe e kini inat.

Meloo keshillat nuk kan vlere nese i kujton vetem ne teori duhet ti fusesh ne funksion praktike ?

P.s nuk po i lexoj dot sakt postimet e tua dhe @Nikoleta -s por pa mbajtur anen e saj thjesht dua te besoj qe ajo nuk eshte person qe perbuz apo ofendon identitetin e dikujt thjesht eshte aq e zgjuar sa ti bej space mendimeve qe nuk perputhen me te sajat.
I jap reston cdo kujt qe perpiqet te vere ne loje!
Dhe ajo e meriton kete gje pa e kethyer ne banalitet!
Gjithnje deri ne castin qe nuk ben tipin!
Ne ate cast mer pagesen!
Dhe ajo nuk mund te bej kurre viktimen e me pas!
Njeriun e zgjuar jo me mua por me asnje ketu!

Nese di per sistemin e kam per
" Mesues per Shqiperi"
Qe te punson ne shtet, fakti qe jam punsu brenda vitit, nuk do thot qe punoj ne shoqata qevritare.
Edhe pse kam punuar gjat veres e do punoja..
Nejsee nuk te duhen ty!
Infurmohu tlt.
Gjithsesi do te la ty te drejte!
Serisht po ma aprovon!
Qe punon neper shoqata jo qeveritare!
Nuk kam me nevoje per rikonfirmime!

Serisht po ma aprovon!
Qe punon neper shoqata jo qeveritare!
Nuk kam me nevoje per rikonfirmime!
Nuk je askushi per mua te te konfirmoj gja!
Edhe nqs punoj aty, qe ne fakt se di cf perfshihet aty, nuk do ishte keq.

Edhe te punosh pastruse nuk asht keq!

Back
Lartë