• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

1 Forumist qe e pelqeni dhe 1 qe e kini inat.

Pelqim mund te them nisur nga menyra si shkruan, mendimet qe shpreh, origjinaliteti i pozitivitetit qe percjell , miresia dhe kultura si dhe limiti e fleksibiliteti ne te berit shaka jane disa.
Disa me te cilat kam shkembyer germa dhe disa te cilet thjesht i kam lexuar
@Ai_Tipi @Arina @AnXheliNa @Dea @Claa @centos @Liber8 @Mignonne @Haribo @Hera @STONE_HEAD @Inna^ @Asteropi @sonja @Whiskey @Pepsi @The_Joker @CuF| @Dredhza @Plusbellelavie @Ablla @Klodii @Revenant (ke humb fare mo) @Nikoleta @Noah @Rrelse @Girly @Rapunzel @Llaqi @KaTiLe
Ndjes nese kam harruar ndonje. Sigurisht qe ka dhe diferencime per sa i perket kofidencialitetit me disa.
Inat nuk ma lejon subkoshienca te kem dike sepse do ishte dobesi mentale. Thjesht disa sme ngjallin interesin e duhur qe ti lexoj por ska kurrefare arsye per te pasur dike inat, sidomos ne virtualitet.
Gjithesesi seicili prej nesh eshte bere ai cka eshte ne mendimet e veta.
Respekte i nderum..

Pelqim mund te them nisur nga menyra si shkruan, mendimet qe shpreh, origjinaliteti i pozitivitetit qe percjell , miresia dhe kultura si dhe limiti e fleksibiliteti ne te berit shaka jane disa.
@Ai_Tipi @Arina @AnXheliNa @Dea @Claa @centos @Liber8 @Mignonne @Haribo @Hera @STONE_HEAD @Inna^ @Asteropi @sonja @Whiskey @Pepsi @The_Joker @CuF| @Dredhza @Plusbellelavie @Ablla @Klodii @Revenant (ke humb fare mo) @Nikoleta @Noah @Rrelse @Girly @Rapunzel @Llaqi @KaTiLe
Ndjes nese kam harruar ndonje. Sigurisht qe ka dhe diferencime per sa i perket kofidencialitetit me disa.
Inat nuk ma lejon subkoshienca te kem dike sepse do ishte dobesi mentale. Thjesht disa sme ngjallin interesin e duhur qe ti lexoj por ska kurrefare arsye per te pasur dike inat, sidomos ne virtualitet.
shyqyr qe mpaske shti nlist per pak mem harru??

Po mos kishte ndodh débâti jot me @Dielli mbrem sot do te kisha ven tek ata qe pelqej.?
Ama tani do tve kur tme zbrese inati . ?

Po mos kishte ndodh débâti jot me @Dielli mbrem sot do te kisha ven tek ata qe pelqej.?
Ama tani do tve kur tme zbrese inati . ?
Smund vendosesh ti cmendoj une per tjeret.
Vendosme ku te duash se per mua eshte thjesht ceshtje statistikore preferenciale.
Une i qendroj asaj qe them deri ne fund.
Nuk dua aspak te pelqehem, mjafton thjesht te respektohem

Smund vendosesh ti cmendoj une per tjeret.
Vendosme ku te duash se per mua eshte thjesht ceshtje statistikore preferenciale.
Une i qendroj asaj qe them deri ne fund.
Nuk dua aspak te pelqehem, mjafton thjesht te respektohem
Deri tani prita pendes nga ana jote se mendova qe e ke ngatarru me ate pisllekun . Nejse . Uroj te ndryshosh mendim !

Deri tani prita pendes nga ana jote se mendova qe e ke ngatarru me ate pisllekun . Nejse . Uroj te ndryshosh mendim !
Po shpirti im se njeh pendesen
Dhe pse pa gjume mu shua syri
Une ngrihem mbi detajet
Si nje statuje e larte floriri
Ske pse shqetesohesh aspak sepse ky eshte thjesht mendimi im qe ste perfshin ty.
Une jam detajist dhe do i qendroj deri ne fund asaj cka mendoj

Back
Lartë