Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës.
Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.
Per te pelqyer kam disa
Inat nuk do ta pelqeja kete term por do selektoja disa qe u mbeti hunda ne punet e te tjerve, dhe pse jemi virtualitet dhe skemi as cfare blejm as cfare shesim serisht na mund ligesia jon qe te mundohemi ta ndajm me te tjeret.
Gjyna sa te vegjel jemi ne brendesin ton.
Nuk do thosha se kam inat ndo nje ketu se inat mundet te kem per nje person qe ti i jep dhe shpirtin dhe nga ana tjeter ai apo ajo ta ka me te futur. Aty po i urrej po ketu ne forum nuk mundet te kem inat mundet te mos me pelqejne disa qe bejne si te zgjuar apo shkruajne gjera pa lidhje thjeshte u bej nexs dhe si lexoj. Po ka shume qe me pelqejne ne shkrim ne mendimet e tyre ne shakat me limit qe bejne qe japin energji pozitive. Nese do i pergjigjesha pyetjes nese do vecoja nje do thoja po .
Inat nuk kam asnje!
Disa persona qe i ndjej me afer!
Nga origjinaliteti!
Dashuria!
Dhe miresia!
Pa lene menjan persona qe nuk i njoh! @Rrelse ??? @Luledielli ??? @Claa ???
Jane ata qe me pelqen ti lexoj!
Ndersa urrejtje nuk kam asnje, per te miren time nuk zemerohem kurre, buzeqesh pas cdo hidherimi dhe pas nje debati apo zenke, vazhdoj te jem po une, duke ndryshuar per mire veten nga cdo mesim qe marr nga jeta, apo njerezit.
Vetem kam inat, ato qe perdorin njerez, per te bere xheloza viktimat e tyre?
Kjo faqe përdor cookie për të ndihmuar në personalizimin e përmbajtjes, për të përshtatur përvojën tuaj dhe për t'ju mbajtur të regjistruar nëse regjistroheni.
Duke vazhduar përdorimin e kësaj faqe, ju jeni duke pranuar përdorimin tonë të cookies.