????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
????
nuk esht a keni qen thash te jeni jeni cift i perkryr ti me Caddy kjo me Rols roys cka tvin me shumLol asnjere skemi qene cift e as do jemi
Jo fare fare ,me fal mua nese e teprova,thjesh shum pak dib turqisht dhe skuptohet biseda kaq,por si ta doj zemla shkruj,ti per qef ton je hy?Hmmm... Nuk është vetëm gjuha angleze internacionale, unë mendoj që gjërat duhet të maten me kut të njëjtë, nëse bën një gjuhë e huaj, duhet të lejohen edhe të tjera... Në veçanti sot kur jemi në epokën e Google translate dhe ke mundësi të përkthesh/kuptosh, në cilido gjuhë që bëhet muhabet... Sidoqoftë, nëse t'kam mërzit, ty dhe këdo tjetër, kërkoj ndjesë... ?
si e kam mar impfungin mo shter zeriJo vec me fol ??
Ca u be nga dole ti ??
@RedAngel paska rols roys..qenka goc e pasur ndaj nuk me ecka mhb me tenuk esht a keni qen thash te jeni jeni cift i perkryr ti me Caddy kjo me Rols roys cka tvin me shum![]()
S'do jemi cift kurre une e Jokeri ??nuk esht a keni qen thash te jeni jeni cift i perkryr ti me Caddy kjo me Rols roys cka tvin me shum![]()
Te vjen ? surratit mos mvar turijnte ?Ca u be nga dole ti ??
Mos degjo fjalet e botes se s'ka gje te vertete ??nuk esht a keni qen thash te jeni jeni cift i perkryr ti me Caddy kjo me Rols roys cka tvin me shum![]()
Kemi mosperputhje pasurish. E karaktereshS'do jemi cift kurre une e Jokeri ??
Sje e vetmja po he . ??@Peperina e dua me shum kur esht me inat ?
e ke dhe ktu po he Frank-un e kam fjalne .??
ater beheni kshu dashuricka kohen me kaluar jeten mej coptuarS'do jemi cift kurre une e Jokeri ??
Ti se di cfare flet ??Kemi mosperputhje pasurish. E karakteresh
jam shurdhuar sjam ka degjoj boten e pash ne google rolsroysinMos degjo fjalet e botes se s'ka gje te vertete ??
Une nuk jam tip flirtues,Jokeri le te flas per veten ??ater beheni kshu dashuricka kohen me kaluar jeten mej coptuar
Shtije mrena se te hi naj miz ngoj ?Te vjen ? surratit mos mvar turijnte ?
sthash se ke ndru filtera per pe e pastruar ujin ose ajrinUne nuk jam tip flirtues,Jokeri le te flas per veten ??
Pse kujtova se sjam ktu qe po don me mi prish mendjen burrit me grat e botes .?@Peperina a ktu je piperko