cka jan gjithe keto aryes haha jeni ty e var njeri tje.ps cka a biberi1 je plak 2 je frikacak 3 je qen 4 je biber i pasulit qe perzihet gjithqka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cka jan gjithe keto aryes haha jeni ty e var njeri tje.ps cka a biberi1 je plak 2 je frikacak 3 je qen 4 je biber i pasulit qe perzihet gjithqka
Dukesh e emocionuarpse more me nerva jam une ????
PoDo me vdek ti ? ?
Ahahhaahahahahahhaahahahahahhah perzihet gjithkundcka jan gjithe keto aryes haha jeni ty e var njeri tje.ps cka a biberi
peace off nuk di cka janDukesh e emocionuar
Piper donte te thonte Caci ?cka jan gjithe keto aryes haha jeni ty e var njeri tje.ps cka a biberi
Po de je plakUne jam thekthi ?❤View attachment 72365
Ar ju albanski bro?Dukesh e emocionuar
jahahhahahh oo plac sa kam qesheUne jam thekthi ?❤View attachment 72365
Hajde skypePo de je plak
Da ???Ar ju albanski bro?
qyqja po pa piper nuk ka shije asgje mi pa piper nuk hahah fasuletPiper donte te thonte Caci ?
Me ty a kurr tutna tani 1 jav nuk flej e tani duhet me shku me flejt me @November ?Hajde skype
yvvvvvvvvSi te dukem ty kok gur?View attachment 72366
HaahahahahahahahahhahahahahahahahaSi te dukem ty kok gur?View attachment 72366
qyqja po pa piper nuk ka shije asgje mi pa piper nuk hahah fasulet
Kujdes nga nentori se te ben ta mbash me akull e qep ?Me ty a kurr tutna tani 1 jav nuk flej e tani duhet me shku me flejt me @November ?