Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rrofsh byrazer...po sikur te prezantoheshe mire do ishteEdhe ty o Korrbo ?
?
E njehRrofsh byrazer...po sikur te prezantoheshe mire do ishte
Kush se njef Kormen!E njeh
Pse ne te anglise nuk na dhemb thua???Ti vetem po lendove se per te lenduar ste lendon kush se je me letra angleze ??
Kush t pershendeste ty krra krra ...? ?Rrofsh byrazer...po sikur te prezantoheshe mire do ishte
Perderisa me njeh besoj se e njohE njeh
Me te lendu ty eshte njesoj si me ja fut vetes ?? ? ca thu ti gjithe ajo goc me letra anglezeDreqi letren ti ?se ska lidhje lendimi me letrat,,dhe tek e fundit sesht ndjenja jon qe i kemi kalu,thjesht eshte nje mendimi jon
???? krraaaaaaaaaa cne ti paske nderru nickKush t pershendeste ty krra krra ...? ?
Me lenduan???? krraaaaaaaaaa cne ti paske nderru nick
Ne angli qeka dhe annani, ishalla o femer e mos ju ndaj.Me te lendu ty eshte njesoj si me ja fut vetes ?? ? ca thu ti gjithe ajo goc me letra angleze
E kisha me @Alea o ti shoqe mos e perfshi veten....Pse ne te anglise nuk na dhemb thua???
You're wrong
Hajt se mire na ben....rendesi ka qe qendrojme ne kembe ?Me lenduan![]()
???? Mos na del ani pastajNe angli qeka dhe annani, ishalla o femer e mos ju ndaj.![]()
Kush tme doje me kte qe jam jo ate qe kam??Me te lendu ty eshte njesoj si me ja fut vetes ?? ? ca thu ti gjithe ajo goc me letra angleze
O ti shok ka mendim gjithsecili apo e ke privatE kisha me @Alea o ti shoqe mos e perfshi veten....
Jo me kot e kam cilesu me emer ...
Welcome ne forumin tone.Kush tme doje me kte qe jam jo ate qe kam??
Sa mizerje???Welcome ne forumin tone.
Apo ke qene ti? Se u bem lemsh.![]()