• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

- SMS "Dashurie" -

King

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

- SMS "DASHURIE" -
-Dashuria është det,Gjithkush mundë të zhytet,por ai që sdin të notoj,mund edhe të mbytet.
Te Gjithe ne te shkruajn nje sms dashurie ne kete teme :) .

Dashuri ??????????????? Puqi puqi papuqe guqi

this is legjende or bisheeeeeeee

Kur numeroj gjerat me te bukura ne jete...ty te numeroj 2 here :D

Nuk me intereson nese nuk jemi me bashk, lerme te te kujtoj akoma para se te humbas kujtimet !!

- Derisa ti buzeqeshje ne krahet e tjetrit, une po shembesha per nje buzeqeshje tenden.
Derisa ti i thua atij "Te dua" mua me gerryhet shpirti per nje te dua nga ti.
Derisa ti e perqafon ate dhe shtrengon shume, une po vdes per nje perqafim tendin.
Derisa ti i thua atij se te mungon cdo cast, mua po me mbyt malli yt.
Derisa ti po krijon jeten tende me ate tjetrin, une nuk mund te marre veten, as per nje buzeqeshje.
Derisa ti dhe ai besoni ne nje perjetesi bashke, une nuk e di perjetesine qe kur u ndame.
Derisa ju jeni te lumtur prane njeri tjetrit, une nuk po e njoh veten me. Jam bere nje i huaj per veten.
Por ti jeto e lumtur dhe per mua, sado qe lumturia jote me vret.

Te te them te dua perjetesisht, do genjej veten fillimisht pastaj ty... Prandaj me sinqeritetin me te madh te them "dua te te dua perjetesisht!" Apo e do me thjesht? TE DUA!!!

Sot,nuk eshte se nuk dine se cfare eshte Dashuria apo me se paku te dallojne te miren nga e keqja,por ajo qe mungon eshte ndjeshmeria dhe me njerez me skarcitet te larte ne kete materie ecet pak perpara ose aspak!

Nuk e mbron familjen dhe veten tende duke gjykuar tjeret, por duke mos kërkuar llogari vec se vetes dhe duke mos lejuar veten me sjellje e fjale te pahijshme, duke treguar me shume se gjithcka paturpesine dhe servilizmin tend!
Nëse do të bëhesh mburojë për ata që do dhe veten, mbroje shpirtin dhe gjuhen tende nga pasionet dhe epshet e tua!

Hoxhë Hajrullah Jusufi

Bohh sa e vjeter kjo :D
Zemra e mashkullit si gur
po hyre zdel me kurr
ndersa zemra e femres si hotel
nuk meret vesh se kush hyn dhe se kush del.

Te te them te dua perjetesisht, do genjej veten fillimisht pastaj ty... Prandaj me sinqeritetin me te madh te them "dua te te dua perjetesisht!" Apo e do me thjesht? TE DUA!!!
Me mir me tu u zon me ty se sa tu u puth me dike tjeter

"Te lutem me thirr" xD

Back
Lartë