Pa dashur e pa kujtuar e gjen veten aty.E di e di
Çpunë kam unë në listën tënde!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dashur e pa kujtuar e gjen veten aty.E di e di
Çpunë kam unë në listën tënde!
Opo hiç?Pa dashur e pa kujtuar e gjen veten aty.
Opo hiç?
Nrm qe po sepse un mendoj se mund te dashurohemi edhe me 5 njekohesisht hmmmPse jo kur nje gje deshto jeta vazhdon tutje njeher veq do vdesim hmm.
Ti e ke gjetur Aristotelin tend?Besoj se nje here dashuron njeriu vertetesisht, e lum ata qe e kane gjetur?
Nein ashtu nein ajo eshte Trathetij jo Dashurij hmmmmNrm qe po sepse un mendoj se mund te dashurohemi edhe me 5 njekohesisht hmmm
Kur dashuron 1 her,pse mos te dashurohesh dhe 2 e keshtu mer kurajo fillon 3/4/5 hahahaBesoj se nje here dashuron njeriu vertetesisht, e lum ata qe e kane gjetur?
Po i kape te 5-ta quhet orgjiNein ashtu nein ajo eshte Trathetij jo Dashurij hmmmm
5 dashuri te ndryshme jo te njejtaNein ashtu nein ajo eshte Trathetij jo Dashurij hmmmm
Nein ich nicht tjert se dij hmm.5 dashuri te ndryshme jo te njejta
Qar eshte orgji nga ke humb ti hmm.Po i kape te 5-ta quhet orgji![]()
Un i jap kurajo vetes te dashurohem me sa me shum hahahNein ich nicht tjert se dij hmm.
Te mori malli?Qar eshte orgji nga ke humb ti hmm.
Shum ufffff hahaha nein.Te mori malli?![]()
Orgji eshte jam un ktu je ti aty marin dhe 3 tjer dhe nani nani hahaQar eshte orgji nga ke humb ti hmm.
Bukur ather suksese hmm.Un i jap kurajo vetes te dashurohem me sa me shum hahah