• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mrekullia qe.....

AK__47

ULTRAS.GUERRILS
ANETAR ✓
LV
0

Mrekullia qe do donit te ndodhte ne keto momente...................... :

libin e kris apo libin e thym ? ke nga kockt ntrupin tat si libo im qe je hahahaha <3 <3

o libo :p Un do doja te isha afer 1 miusheje bashkie ta dhunoja se mka mor malli per ato gjallesat e shpifme...!!

Të merrja të gjitha provimet pa u futur fare në ato :)
Ahhh sikur ..
Welcome back ;) kjo qe ke shprehur ti nuk eshte mrekulli ... por dicka qe edhe mund te behet shum thjesht :D trust me

Welcome back ;) kjo qe ke shprehur ti nuk eshte mrekulli ... por dicka qe edhe mund te behet shum thjesht :D trust me
Që bëhet e di unë , po pse të kaloj gjithë këto ditë stresi dhe pagjumësie .. besomë nuk do doja mrekulli tjetër , të paktën jo këto dy javë :D

Nthuq Nthuq je tu u stresu level MAX! e kisha per tjeter skeme qe te ndodhte "Mrekullia" qe ti sapo shprehe njs...nuk arrin te kuptosh lol !

Nuk njoh metoda të tjera të kësaj " mrekullie " që thua ti : /

Tema : Nuk do ishte keq , të kisha mbaruar gjithë shkollën në fakt :p

Do doja qe te ndodhte nje mbrekulli e vetme se te gjitha i kam ?
Te me kthjehej edhe nje her jeta qe kisha ??

Do doja qe te ndodhte nje mbrekulli e vetme se te gjitha i kam ?
Te me kthjehej edhe nje her jeta qe kisha ??
MKE DHE MU :D mos e harro ket se ja fut nshpulla ti sakt cfardo qe ti bo prap un jom ;)

DERI SA VDEKJA TE NA NDAJ dhe pse mu mka dhon divorcin ktu e 25 vjet hahahaha
Haahahhaaha jalla ti larg qoft vdekja yyttt anej dhe ata jetuan te lumtur pergjithmon thuj hahaha ?????

A ndodhin vērtet mrekullitē?

Back
Lartë