• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si e mendoni jeten tuaj te martuar

O lale degjo dajen .! Ne sa kakarisim kot me @Alea se ajo besoj eshte e kompletume jasht e ketu rri per hobi. Mos e lodh veten degjo dajen se e ka studju daja terrenin ???
Hahaha po une eci me shprehjen po se provove nuk meson ??

Ëndrra e çdo vajze fillon që te fustani i bardhë e deri tek përshkrimet e ideales.
Siç duket mua më kanë mbetur ëndrrat në gjys.
Sdo vesh fustan nusërie, thjesht do kem një partner ku e imagjinoj të përshtatshëm me karakterin tim e të më bëjë pafuuund të qesh.
Të tjerat balancohen.:)
Ska gje ti vish kostumin e interit njesoj eshte?

Ëndrra e çdo vajze fillon që te fustani i bardhë e deri tek përshkrimet e ideales.
Siç duket mua më kanë mbetur ëndrrat në gjys.
Sdo vesh fustan nusërie, thjesht do kem një partner ku e imagjinoj të përshtatshëm me karakterin tim e të më bëjë pafuuund të qesh.
Të tjerat balancohen.:)
Pse sdo veshesh fustan doro ???

Back
Lartë