Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do mundohem lule..lol
Lol..chill.Mdo qefi![]()
Aman se kur beni kte rolin e te urtit mvje me qa sa vuni![]()
Cpaske qen mer burri dheut o kom gru mshpaj![]()
Po ti ha Shere Khani. LolHeuu pse sme vijne njoftimet?
Jallaaaa cna thePo cpyetje tbesh per meshkujt aman.
Ju ende skuptoni veten,e prisni tju kuptojm ne.
Këto janë pyetjet më të shpeshta që femrat i bëjnë google-it për meshkujt
Pyetja tjetër ka të bëjë me rënien e flokë
kjo ndodh per shkak se fshikeza e njeriut eshte e tejmbushur dhe ereksioni ndodh nga kjo gje
Mesa duket jane pyetjet qe gjinia juaj sdo donin tua benin asnjeherO goca ca i keni kto pytje more??? ???
Per ato 2 pyetje te fundit na e shpjego pak @mogli si qysh tek mos ta googloj ??????????????Këto janë pyetjet më të shpeshta që femrat i bëjnë google-it për meshkujt
Ato pyetje që fermat nuk ja bëjnë meshkujve, tani ja bëjnë google. Bëhet fjalë për gjëra të cilat ato nuk i kuptojnë rreth meshkujve, dhe kërkojnë sqarime të detajuara nga google. Në fakt pyetja e cila është bërë më shpesh është “pse meshkujt kanë ereksion në mëngjes”.Pyetja tjetër ka të bëjë me rënien e flokëve. Femrat nuk e kuptojnë pse meshkujve u bien flokët pas në far kohe dhe i drejtohen pikërisht google.Një tjetër pyetje që femrat e bëkan shpesh në google është “pse meshkujt janë budallenj”. Aq të zhgënjyera duken të jenë sa shumë femra i janë drejtuar internetit për ta zgjidhur këtë dilemë. “Pse meshkujt shkojnë me tranvestit?” Kjo është pyetja e katërt më e bërë nga femrat në lidhje me meshkujt, ndërsa përgjigjet sigurisht gjendet të shumta në google në lidhje me secilën prej këtyre dilemave.
Budallenj jemi nga natyra ne ??? kurse ate me trans se kuptoj vallahi une per vete i kam frike ???Per ato 2 pyetje te fundit na e shpjego pak @mogli si qysh tek mos ta googloj ??????????????
Po normal ca jane kto pytje kotMesa duket jane pyetjet qe gjinia juaj sdo donin tua benin asnjeher![]()