Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po e pate qef bej ndo1 cover ne youtub dhe me kalimin e kohes fiton shikime ska asgje per ty qe je goc te behesh kengetare sot po behen kengtare ato qe skendojn fare thiesht dridhen para kameres.Enderra ime ishte te behem kengetare ne fakt qe su realizuar kurr por qe me kalimin e viteve uzbeh kjo enderr.
Ishin te bukura ather pa reklame pa publik te paguar tani nji her do dali dysheku nji her kolinosi nji her hakoja.Kur isha nga mosha 12 vjeçare doja të bëhesha gazetare, insporohesha nga Ardit Gjebrea??..
Më pëlqente komonikimi dhe thjeshtësia që ai kishte..
Pastaj në gjimnaz filloj të më pëlqente psikolgjia ëndrra ime që uroj ta realizoj dhe do ja mundësoj vetës ktë mundësi..
Kam dëshir të bëj një mastër një vjeçar petagogjik por me kismet..(për fëmij me aftësi të veçanta) ??
Por ëndrra ime është psikogjiaa dhe pse u diplomova për parashkullor, gjithsesi është dashuri në vete ky profesion ????
Pamela Anderson ke Baywatch ???Ku maj men un me kujtoher qe fleja me revisten e pamela andersonit ?
Hahhahaha avash avashTe kisha fermen time , me bageti dhe toka me ullinj e portokalle ..Por ngela akoma coban me dhi e neper tokat e Grekut duke mbledhur portokalle ?
Ti ke enderruar lart o mik ?Me u bo drogaxhi dhe me u mor me vajza te perdala kur te shkoj 70 vjec??
Lart posht nuk e di une po kjo esht e verteta?Ti ke enderruar lart o mik ?
Po mir moj kendo per qejfin tend pa vidioklipe! Kendo neper shpi, ne banjo? ne festa e gezime! ?Enderra ime ishte te behem kengetare ne fakt qe su realizuar kurr por qe me kalimin e viteve uzbeh kjo enderr.
Po prz ????Pamela Anderson ke Baywatch ???
Ti kshu duke bo plane mas 5 vjetesh ti jarebi e han apo jo qershorin ????????Me u bo drogaxhi dhe me u mor me vajza te perdala kur te shkoj 70 vjec??
Mrrufsh lesht e hundes u kam me rrojt 200 vjec mer zorr shpum????Ti kshu duke bo plane mas 5 vjetesh ti jarebi e han apo jo qershorin ????????
Kot per muhabet ?Ca tduhet ty??
Amin ishalla ??? ??? po ce do jeten po ste punoj kaldaja mer shok ?Mrrufsh lesht e hundes u kam me rrojt 200 vjec mer zorr shpum????