• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila esht endrra qe keni pasur qe femij dhe akoma po mundoheni qe ta ktheni realitet ?

Kur isha nga mosha 12 vjeçare doja të bëhesha gazetare, insporohesha nga Ardit Gjebrea??..
Më pëlqente komonikimi dhe thjeshtësia që ai kishte..
Pastaj në gjimnaz filloj të më pëlqente psikolgjia ëndrra ime që uroj ta realizoj dhe do ja mundësoj vetës ktë mundësi..
Kam dëshir të bëj një mastër një vjeçar petagogjik por me kismet..(për fëmij me aftësi të veçanta) ??
Por ëndrra ime është psikogjiaa dhe pse u diplomova për parashkullor, gjithsesi është dashuri në vete ky profesion ????

Enderra ime ishte te behem kengetare ne fakt qe su realizuar kurr por qe me kalimin e viteve uzbeh kjo enderr.
Po e pate qef bej ndo1 cover ne youtub dhe me kalimin e kohes fiton shikime ska asgje per ty qe je goc te behesh kengetare sot po behen kengtare ato qe skendojn fare thiesht dridhen para kameres.

Kur isha nga mosha 12 vjeçare doja të bëhesha gazetare, insporohesha nga Ardit Gjebrea??..
Më pëlqente komonikimi dhe thjeshtësia që ai kishte..
Pastaj në gjimnaz filloj të më pëlqente psikolgjia ëndrra ime që uroj ta realizoj dhe do ja mundësoj vetës ktë mundësi..
Kam dëshir të bëj një mastër një vjeçar petagogjik por me kismet..(për fëmij me aftësi të veçanta) ??
Por ëndrra ime është psikogjiaa dhe pse u diplomova për parashkullor, gjithsesi është dashuri në vete ky profesion ????
Ishin te bukura ather pa reklame pa publik te paguar tani nji her do dali dysheku nji her kolinosi nji her hakoja.
Shum mir profesion i bukur edhe pse se njoh fare.

Te kisha fermen time , me bageti dhe toka me ullinj e portokalle ..Por ngela akoma coban me dhi e neper tokat e Grekut duke mbledhur portokalle ?

Back
Lartë