fareee a bo me kap koceee???????????Mos e rruj pra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
fareee a bo me kap koceee???????????Mos e rruj pra?
Thuaj hamshor te pakten ce do gomarin ?a ka me mire se gomari as nafte as benzin as gjo nje cope kashte do I urumi e te con ku te dush??????
ce do hamshorinn koti fare ???Thuaj hamshor te pakten ce do gomarin ?
aty mbaje hahahahha shkopinnnhahahhahaEdhe shkopi ? tjet se nuk i dihet ?View attachment 81915
Kom edhe shkop tjeter un ?aty mbaje hahahahha shkopinnnhahahhaha
sdi lal po kete shume te gjate e kishe hahahahahhhahahhh tjetein mos e qit ????????Kom edhe shkop tjeter un ?
Ai tjetrri o fut mrena nga ftofti ?sdi lal po kete shume te gjate e kishe hahahahahhhahahhh tjetein mos e qit ????????
Kok guri im me bej nje cend tek gomari shkojme xhiro ???a ka me mire se gomari as nafte as benzin as gjo nje cope kashte do I urumi e te con ku te dush??????
hajde zemraaa imee hahah mos harrojem se helena pushooo trojan me nje kale hahahahahahahhahahahahahhahahah ec e dalim xhiro me gomar ush dreqqq hahahahahhahahahahah????????Kok guri im me bej nje cend tek gomari shkojme xhiro ???
hajde zemraaa imee hahah mos harrojem se helena pushooo trojan me nje kale hahahahahahahhahahahahahhahahah ec e dalim xhiro me gomar ush dreqqq hahahahahhahahahahah????????
une e di jett po ta mesojjne keta hahahahhahahah?????????Jo po ta dish mire qe kuh jam ?????? po mos trego
Une me pelqen jaguar por me.pelqen te bej xhiro e vetmuar ete degjoj muzik ne qejfin timNa e thuaj ti moj njeher me ke do e si e do
Nuk din te shijosh jeten pastaj. Gjith ajo bish vetem cncncncnUne me pelqen jaguar por me.pelqen te bej xhiro e vetmuar ete degjoj muzik ne qejfin tim