• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A do të thonit ‘Më fal’, edhe nëse nuk është faji yt?

Tjt kujt jo ama prinderve ju kam then,,per tju be qefin kuptohet,,
me pas duke i bindur se un kam te drjet,,sigurisht se sme kan kerku falje se i mbyti "krenarua" madhe lol ?

Njerezit me karakter te dobet dhe egoisem te semure, nuk kerkojne falje!
Une kerkoj falje, nese e ndjej se duhet?

Deri diku ke te drejte po tema thot nese sdo ish faji juaj ?..eshte me spec
Sa te qetesohej do ti thoja me fal, pastaj do ti shpjegoja me argumente qe kisha te drejte dhe se per njerezit qe duam bejme edhe veprime te tilla?

Po sigurisht fmive tmi sepse ato i bojn pa mendu gjerat noshta i bi nqafe edhe i them mfal mrapa i flas qe te kuptoj sepse fmi eshte por gjithmon me qetesi kurr me detyrim si tja doj shpirti ta bojn jeten une kam perborxh ti msoj si mkan msu mu sesi veprojn ato e din vet ?

Jo sepse femra Gabon mashkulli kerko falje?
Faljet jan ne xhami ose kish !

Po vetem ne rast se ai qe don qe te them me fal mbyll gojen te mos ne can koken me llafe. Po qe ne form presioni apo ulje jo falje qe si kerkoj Por dhe zihem

Po vetem ne rast se ai qe don qe te them me fal mbyll gojen te mos ne can koken me llafe. Po qe ne form presioni apo ulje jo falje qe si kerkoj Por dhe zihem
Sec kam nje pershtypje ne shkojme shum per zenka ?

?? Mendjen per budalliqe e kini ju femratpse
Pse ti e fal tradhetin ??
Une sadoo ta dua...se fal...
Sepse njer e ben nga kureshtja ose dobesia.. Heren e 2 e ben se ka mar zemer se efal heren e 3 e bo rrug heren e 4 I boj 40...?

Back
Lartë