Si nuk kenaqesh asnjehere ti xhaxhi.o zot o perendi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si nuk kenaqesh asnjehere ti xhaxhi.o zot o perendi!
Ngaqe jam i rrahur me jeten ndoshta.Si nuk kenaqesh asnjehere ti xhaxhi.
Ehèm. Dhe une jam mese e rrahur me jeten por nuk jam aq negative ne cdo gje.Ngaqe jam i rrahur me jeten ndoshta.
nese je e rrahur dhe ti atehere kjo ndodh si shkak i dukurive elektromagnetike.Ehèm. Dhe une jam mese e rrahur me jeten por nuk jam aq negative ne cdo gje.
Je gjithmone kundershtues ose e ben nga inertesia.
Edhe aty ku sduhet lexoj ate JO-ne tende.
nese je e rrahur dhe ti atehere kjo ndodh si shkak i dukurive elektromagnetike.
dy polet e njejta te magnetit gjithmone shtyhen.
jo nuk ma do mendja se eshte kjo gje, une nuk jam malok edhe pse jam rritur mes tyreDhe dy maloke kurre nuk behen bashke.
Ndersa une jam maloke por jo e rritur mes tyre. Ne fund te fundit damari eshte ne gen.jo nuk ma do mendja se eshte kjo gje, une nuk jam malok edhe pse jam rritur mes tyre![]()
dhe i bie qe ti maloke une jo lolNdersa une jam maloke por jo e rritur mes tyre. Ne fund te fundit damari eshte ne gen.
I bie qe malok ste ben origjina.dhe i bie qe ti maloke une jo lol
motra une kam gjak skrapaliu ne venat e mia, ti nderroje gjakun si te te vije lolI bie qe malok ste ben origjina.
ahahahahahahaKam 3 mos i paça nji ta vénca dy ti varsha ..? Ps: mos u boni pis menjeher![]()
Direkt menja per keq aaahahahahahaha
Kam 3 mos i paça nji ta vénca dy ti varsha ..? Ps: mos u boni pis menjeher![]()
Turp te kesh!!!!Kam 3 mos i paça nji ta vénca dy ti varsha ..? Ps: mos u boni pis menjeher![]()