• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Raporti motër-vëlla

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
LV
0

Motra gëzohet kur vëllai i saj bie në dashuri
Kurse vëllai nuk pranon që motra të bëjë.të njëjtën gjë
Sepse motra e di ç' është dashuria
Ndërsa vëllai e di si janë djemtë...

Diskutim të mbarë.

Diskutim të mbarë.
Kjo teme eshte pak e thelleeee ne fakt....
Tash e kam trunin e bllokum do jap mendimin tim ne nje moment tjt ???

Vellai im thote se meraku per ty me ka burgos, e kur te martohesh e te le ne duar te sigurta do dal prej burgut?
Por une di ta mbroj veten vecse meraku tepert eshte kot besoj une?
Une gjonat e mia ja tregoj babit, ndersa vellai im ja thote mamit, une sa e shof mamin i harroj te gjitha prz??

Diskutim të mbarë.
Po une qe skam moter si i behet☹️?

Ke shpetu?
Keshtu thote vellai im, te kisha 5 vellezer e ty jo, kur me sheh te merzitur, e tu qajt??
Ta mendosh nuk kemi as çupa ne fis..
Kam tre xhaxhallare njeri ka tre djem dy kane nga dy ..☹️☹️
Kater hallot kane vetem djem..fatkeqesi

Po ti a s'pate diqka ma leht po kte me te veshtiren e fute ktu :D
Si te pergjigjemi aman :oops:
Do ti shkul leshte e sqetllës se tkokës si ke mduket?

Mendimi ime !
Ketu ne shqiperi ekziston akoma kjo fryme se eshte akoma kjo pjesa e maskilizmit dhe mendoj qe vllai mendon me te miren per motren. Mendon ! Por se si eshte realiteti ?

Mendimi ime !
Ketu ne shqiperi ekziston akoma kjo fryme se eshte akoma kjo pjesa e maskilizmit dhe mendoj qe vllai mendon me te miren per motren. Mendon ! Por se si eshte realiteti ?
Komplet e kunderta është

Back
Lartë