• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

O Zot,cfare po ndodh keshtu.

Sa nalova makinen shiu spo pushon une telefonin nga forumi nuk e heq punen nuk e lej maraqet nuk i harroj nr e telefonit kurr nuk e ndrroj. Tani do hy te pi nji kafe te kjo xixmollja qe e kam pas komshie dikur rob zoti zemer mire zemer gjon ?

Jo,nuk ishte ashtu puna atje. Por une nuk kuptoja se perse djallin duhej ngritur flamuri i Izraelit,ne kishat ungjillore shqiptare,perse duhej qe prifti te kishte vile me dy kate,te merrte 600 euro ne muaj,dhe te hynte e te dilte ne SHBA sipas qejfit,teksa ne nuk kalonim dot as nga Rruga e Elbasanit pa u pergjuar. Perse femijeve te tyre ju vinin emra cifute.Perse ambasadori amerikan duhej te hante dhe te pinte me priftin. Une e quajta ambasadorin amerikan "Perandori i Rruges se Elbasanit",dhe prifti u nevrikos. Mezi pranonin te debatonin,donin nenshtrim ndaj dogmes. Kur benim debat,dhe une i mposhtja,me akuzonin si mekatar...ti je yshtur nga Djalli,ke marre udhen e qoftelargut..etj.

Jo,nuk ishte ashtu puna atje. Por une nuk kuptoja se perse djallin duhej ngritur flamuri i Izraelit,ne kishat ungjillore shqiptare,perse duhej qe prifti te kishte vile me dy kate,te merrte 600 euro ne muaj,dhe te hynte e te dilte ne SHBA sipas qejfit,teksa ne nuk kalonim dot as nga Rruga e Elbasanit pa u pergjuar. Perse femijeve te tyre ju vinin emra cifute.Perse ambasadori amerikan duhej te hante dhe te pinte me priftin. Une e quajta ambasadorin amerikan "Perandori i Rruges se Elbasanit",dhe prifti u nevrikos. Mezi pranonin te debatonin,donin nenshtrim ndaj dogmes. Kur benim debat,dhe une i mposhtja,me akuzonin si mekatar...ti je yshtur nga Djalli,ke marre udhen e qoftelargut..etj.
Pune supermacie dak

Pune supermacie dak
Po pse,ne cfare jemi,legena? Ishim 200 veta ne kateder,kur erdhi ambasadori Amerikan,dhe 199 ishin gati ti benin goj....Vetem Harrakati e kundershtoi. Nuk po mburrem,sepse fundja vetem une e pesova pastaj. Por,sikur te kthehesha prapa,do ti thoja edhe me teper. Nuk jam penduar hic. Ne nuk jemi legena,qe te lejojme nje te huaj te na japi urdhera.

Po pse,ne cfare jemi,legena? Ishim 200 veta ne kateder,kur erdhi ambasadori Amerikan,dhe 199 ishin gati ti benin goj....Vetem Harrakati e kundershtoi. Nuk po mburrem,sepse fundja vetem une e pesova pastaj. Por,sikur te kthehesha prapa,do ti thoja edhe me teper. Nuk jam penduar hic. Ne nuk jemi legena,qe te lejojme nje te huaj te na japi urdhera.
Po legena pra jemi ne ☹️ Shtet ***** cdo kufi tallin trapin me ne o vlla prz e modh

Back
Lartë