• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

O Zot,cfare po ndodh keshtu.

Si e parashikon ?
ta pi nje kafe ta kthej apo ti bej foto pellembes se dores ??‍♀️
Jo ktij i duhet nje kanatjere ndyshe si ecen ??

Po e ke per mua,une isha vetem. Nuk pi kurre me shoqeri,sepse s'kam shoqeri. Shoket kane 10 vjet qe nuk me bejne nje mesazh....(sidoqofte,neser kij kujdes,sepse po pregatisin dicka kunder teje.).
Ore derman nga shkrimtar na u bere medium apo fallxhor ? ?

Po e ke per mua,une isha vetem. Nuk pi kurre me shoqeri,sepse s'kam shoqeri. Shoket kane 10 vjet qe nuk me bejne nje mesazh....(sidoqofte,neser kij kujdes,sepse po pregatisin dicka kunder teje.).
Nqs kam armiq do te thote qe kam nje jete te kompletuar por fatkeqesisht nuk i kam. E marr per kompliment o Nostradamus i kanoçeve.
Sidoqoft, per neser behu gati se do mbledhesh kanoce

Pash nerin,parshikoje iher a do martohem kte vit un
Ajo eshte ne doren tuaj. Fuqite qiellore nuk nderhyjne drejtperdrejte ne zgjedhjen e njerezve. Ata e komandojne njeriun permes kater elementeve: drites,erresires,zhurmes,dhe heshtjes. Nese njera nga keto do te jete ne favorin tuaj,do te martoheni...(se shpejti).

Back
Lartë