E pra dhe ne reail kshu jam ky tip ky karakter ? nuk eshte se sillem ndrysheBehet fjale kush je ne real,,,dhe jo sjellja ktu.
Ktu te lajme e te lyejme te gjithe ne??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E pra dhe ne reail kshu jam ky tip ky karakter ? nuk eshte se sillem ndrysheBehet fjale kush je ne real,,,dhe jo sjellja ktu.
Ktu te lajme e te lyejme te gjithe ne??
Ne fak ke te drejte vetem per diçka ne jeten e perditsme nuk eshte se egzistojne kto anabelat apo rrelse sole etj po jane sozite e tyre ?E pra dhe ne reail kshu jam ky tip ky karakter ? nuk eshte se sillem ndryshe
Cdo kush ka te drejten e botes te ruaj anonimitetin ktu.....dhe askush nuk eshte 100% i vertet ketu qe kshu?Ne fak ke te drejte vetem per diçka ne jeten e perditsme nuk eshte se egzistojne kto anabelat apo rrelse sole etj po jane sozite e tyre ?
Nuk kam asgje kundra ksaj sepse une ktu fundja hy per argetim nuk do filloj qaj hallet dhe problemet e mia..?Cdo kush ka te drejten e botes te ruaj anonimitetin ktu.....dhe askush nuk eshte 100% i vertet ketu qe kshu??
?
![]()
Fiks per kete jemi te gjithe?Nuk kam asgje kundra ksaj sepse une ktu fundja hy per argetim nuk do filloj qaj hallet dhe problemet e mia..?
E moj te keqen ee?Ne Cdo gje fillimi eshte i veshtire,,
E ke black heart ? vet jo une?E moj te keqen ee?
Po he mo se dhe kta qe e kane te kuqe me gjoja e kane?O ke black heart ? vet ?
Lali shume thuj,,se i bje cik keq??
Pshe?Lali shume thuj,,se i bje cik keq??
Foli llaqi ?sesht e veshtir fare...besoj se tgjith ktu 80%jan realist dhe sillen sipas natyre tyre ... 20% i ngelur mbetet pjesa qe do mashtrosh nje femer apo nje mashkull per ta bo per vete !![]()
Sum??????Pshe?
thash noj gjo tgabume ?Foli llaqi ?
Un sdi te fls per te tjt fls per veten,,nga mishi e gjaku e kam si as njera ktu kto figurat?Po he mon se dhe kta qe e kane te kuqe me gjoja e kane?
Sum pla sum fale ? prhe bo kthuSum??????