Vallaj skom fare ?????Cfare numri mi ke gjizliqet ?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vallaj skom fare ?????Cfare numri mi ke gjizliqet ?????
Vallaj skom fare ?????
Offff kur te dush rrushUaaaa shifke mire tija ......po mos mi hik muhabetit te vi apo jo ne tirane ????
Eee eee se ku ka ze snuk pa gje ?Ahahhaahahahahahha he se namin ka @Noah
Mblidhi de mos i shpernda daj se pale ca ndodh???Mos mi luj kumriet se kam nja 10 dit qe nuk kam dal andej e jan hallakat fare
Eee kjo o e vertet thon?Eee eee se ku ka ze snuk pa gje ?
@Ajkuna te genje se une erdha as qe solli njeOffff kur te dush rrush
Une nuk te blej kepuc po do cizme po se te bejn pune andej se eshte edhe dimer tani balta ben te veten ??Offff kur te dush rrush
Eee eee se ku ka ze snuk pa gje ?
AhahahhaahhaahUne nuk te blej kepuc po do cizme po se te bejn pune andej se eshte edhe dimer tani balta ben te veten ??
Ore ti hajd se duke par duke pir e mban ti a e mbajn ata pishtarin ???Daje te marr e pishtarin me vete ? Tju bjej drite ????
Po lere mi te bej xhiro ke lokali te paguaj i zoti qerane per ciftzime eshte heret??? prit veren???
Ore ti hajd se duke par duke pir e mban ti a e mbajn ata pishtarin ???
Pupupuupu me mire syri se sa nami ???Daje po e var pishtarin se me 10 kumrije me lodhet dora mpihet fare ????
Pupupuupu me mire syri se sa nami ???
Hajd hajd ke daja se ti trego daja kumriet ???A daje harrova do marr dhe maskat e gjumit mos shof gje ???? daje vete the per kumrijet une sdi ku gjuhen ????