• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse jemi kaq agresiv?

ALekSa

I think my guardian angel drinks
ANETAR ✓
LV
0

Nga buron kjo dhune tek Shqiptaret?

Shume te dhunshem ne komunikim , shume agresiv dhe emocional , dmth urrejm komunikimin sqarues ?
Si e shpjegoni ju?

Apo Dhuna gjeneron dhune? ?

Un per vete sjam agresive e kur dua me u be zbutem
Jam rob i mir ?
Por aty ku soset durimi ja plas
E kam kete
e mbaj kontrollin brenda etikes gjithmone.?

Teme e bukur!
Un jam njeri jo edhe aq e but, hy ne kategorin e egersirave?nuk esht zgjedhje qe e ben njeriu vet mendoj por ka te bej shum me nejrzit qe na rrethojn..
Agresiv e them jo e dhunshme nga asnje ane..

Last edited:
Te them te verteten te flas per vete se per dynjon amon po na vret nai njoni ??. Diour ishim qe skishim dallim nga kafsha te them drejten ishte brezi i tille por me kalimin e kohes gjerat kan ndrryshuar pjesa agresive eshte e fokusume ne tiron sepse tirona eshte vend titanesh une e kam thon me koh aty ste bo njeri per burr? ik dom pa e mor vesh sepse eshte gara nuskes bakllavase. Pjese tjeter bohen ka fukaralliku nga huqet qe morin ? une jam shum i qet kshu kam qen forever por mos mluj se boj aaaaaa pastaj gerthas ?

Te them te verteten te flas per vete se per dynjon amon po na vret nai njoni ??. Diour ishim qe skishim dallim nga kafsha te them drejten ishte brezi i tille por me kalimin e kohes gjerat kan ndrryshuar pjesa agresive eshte e fokusume ne tiron sepse tirona eshte vend titanesh une e kam thon me koh aty ste bo njeri per burr? ik dom pa e mor vesh sepse eshte gara nuskes bakllavase. Pjese tjeter bohen ka fukaralliku nga huqet qe morin ? une jam shum i qet kshu kam qen forever por mos mluj se boj aaaaaa pastaj gerthas ?
Edhe un po mlujte e kam se kshu jam "qengj" ?

Nuk besoj se Shqiptaret jane me te dhunshem se pjesa tjeter e botes.
Jemi pak gjaknxehte si gjithe pjesa Mesdheut apo Ballkanit,pastaj ndikojne shume dhe kushtet ekonomiko-social-kulturore ku rritet gjithsecili.

Edhe un po mlujte e kam se kshu jam "qengj" ?
Nona ime kur shkonin te shpia qe nipi mka rraf nipin shifte nona nipi tjetrrit ishte 20 vjec une si krym halje 10 vjec ???? ik mer gjytyrum i thonte kush te tha ty tma luni detin mu ? o det mthonte kur cohesh ti bo kazino ?

Nga buron kjo dhune tek Shqiptaret?

Shume te dhunshem ne komunikim , shume agresiv dhe emocional , dmth urrejm komunikimin sqarues ?
Si e shpjegoni ju?

Apo Dhuna gjeneron dhune? ?
Mendoj se kjo varet edhe nga jetesa qe kemi bere:
Ka dhe shume faktore te tjere,psh:
Menyra e jeteses,
Edukata qe ke mare,
Mospasja te ben agresiv,te dhunshem.
Pija,dhe kjo nuk eshte vetem tek Shqiptaret por kudo.....

Back
Lartë