• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë bëni kur jeni të mërzitur?

...

Kontributor
LV
0

Te gjithe kemi një kohe kur ndihemi te vetmuar ose nervoz ose te mërzitur për diçka .. ose pendohemi per dicka po mendoja çfare bëni për ta kaluar atë

Respekt..

Une personalisht degjoj muzike e lexoj

Nëse jam shumë e mërzitur, preferoj të mos më flas askush
Thjesht dëshiroj te qëndroj vetëm pa patur obligimin apo nevojen te shprehem sesi ndjehem, apo përse ndjehem ashtu... etj etj.
Po si e kaloj castin e merzitjes? Well, varet se ku ndodhem e se ne çfarë shkalle është Kur jam tepër-tepër e mërzitur, qaj (rrallë ndodh, se jam e qeshur me shumë & life has been fair on me so far) e ndërsa kur jam ne një shkalle me te ulet... zakonisht dëgjoj muzikë, dal për një shetitje, ose humbas ne fletet e një libri duke lexuar për te larguar mendjen.
E nëse jam pak e mërzitur, atëherë edhe mund të flas me njerëz e bëj gjërat normale

Nëse jam shumë e mërzitur, preferoj të mos më flas askush
Thjesht dëshiroj te qëndroj vetëm pa patur obligimin apo nevojen te shprehem sesi ndjehem, apo përse ndjehem ashtu... etj etj.
Po si e kaloj castin e merzitjes? Well, varet se ku ndodhem e se ne çfarë shkalle është Kur jam tepër-tepër e mërzitur, qaj (rrallë ndodh, se jam e qeshur me shumë & life has been fair on me so far) e ndërsa kur jam ne një shkalle me te ulet... zakonisht dëgjoj muzikë, dal për një shetitje, ose humbas ne fletet e një libri duke lexuar për te larguar mendjen.
E nëse jam pak e mërzitur, atëherë edhe mund të flas me njerëz e bëj gjërat normale
me kujton veten ???

• Super Dashuri
Reactions: ...
Gjith te qeshur e merziteni me dy llafe ktu :D un ngjoj muzik & habitem si ju ze gjumi kur jeni tmerzit ?? ma thoni ne mu ket metode ?

Te gjithe kemi një kohe kur ndihemi te vetmuar ose nervoz ose te mërzitur për diçka .. ose pendohemi per dicka po mendoja çfare bëni për ta kaluar atë

Respekt..

Une personalisht degjoj muzike e lexoj
Vete ne palester

• Përqafime
Reactions: ...
Back
Lartë