• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa i gjatë është harrimi.....

Dëbora

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

“Sa e shkurtër dashuria, sa i gjatë harrimi” - Pablo Neruda

A harrohet dashuria? Nëse po, sa është i gjatë harrimi?

Në rastet kur e merr me vete deri në frymën e fundit, harrimi është i pamundshëm. Është kjo përgjegja? I pamundshëm? Edhe atëherë kur takon dashuri më të madhe se ajo që nuk e harron dot!

Për vete, as nuk kam provuar ta harroj. E kam fshehur në vend të sigurtë, për t’a kujtuar me buzëqeshje në fytyrë.

Pra, tema e diskutimit dhe analizës:
Sa është i gjatë harrimi për ju?

p.s. nëse ka temë të njëjtë, fshijeni ose bashkangjiteni.

Kush tpyti ty?
31ee81e11c81f5178b54a8cf25362960.jpg

Varet nga lidhja qe ka qene por dashuria e forte dashuria me ndjenja marrendese dhe e bukur jo ajo nuk harrohet asnjehere

Back
Lartë