do sherr tani ti qe diten e pare ?????????Fare? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
do sherr tani ti qe diten e pare ?????????Fare? ?
Jo , sme pelqejne shume sherret ?do sherr tani ti qe diten e pare ?????????
as mua pra se kush rr thyn pjata tu be si nevrike kur ti nuk je ne shtepi????Jo , sme pelqejne shume sherret ?
as mua pra se kush rr thyn pjata tu be si nevrike kur ti nuk je ne shtepi????
he pra he hahahahahhahahaha ka gjet tenxherja kapakun ????????Ashtu e ?
Qenke mkeq se mua , se dhe une kur jam vetem zihem me orendite e kuzhines ??
Ok pra, do porosisim dy veshje antiplumb se sdihet nga na kap garuzhdja ??he pra he hahahahahhahahaha ka gjet tenxherja kapakun ????????
Mjaton te jen mire me shnet! Vlere se di prz po shkojn te 10 pa dogan ?ca vlere ka vjerri vjerra ne jeten tuaj????
po te kan bere giithe at3 goce more si nuk kan vlere heu ???????Mjaton te jen mire me shnet! Vlere se di prz po shkojn te 10 pa dogan ?
pasha zotin nana jeme a tyj dasht aq shum nuse sa thot tme vij i her nusja jote te shpia o gjo mangut nuk i lej o e vesh o e math o i gatuj une o krejta mka thon vetem sille ?? si e ke menjen ???Fakti që sshko mirë ti me ta, sdo të thotë të gjithë sshkojnë mirë e enasjelltas..
Por kjo që thu ti eshte e vërtetë..
Mjerë kujt i bie për hise nusja e keqe, e vjehrra e keqe
Ku vlaa se ka shku shtrenjt pz po kap 25 tani ??Mjaton te jen mire me shnet! Vlere se di prz po shkojn te 10 pa dogan ?
Thjesht respekt as me pak as me shumca vlere ka vjerri vjerra ne jeten tuaj????
Me tha njera eja se duhet te me kerkosh??ca vlere ka vjerri vjerra ne jeten tuaj????
si?? muhabet ne lidhje me cfare ??? dhe nuk besoj kam lene mhb une te pakten por me thuaj???@STONE_HEAD kemi len 1 muhabet pergjys e ma men?
Paske harru eeeesi?? muhabet ne lidhje me cfare ??? dhe nuk besoj kam lene mhb une te pakten por me thuaj???
zoti e bekofte ate nene sa ti vije thuj ka me then pupupu ca me prune a nuk gjete tjeter ???? ps.. shaka bejpasha zotin nana jeme a tyj dasht aq shum nuse sa thot tme vij i her nusja jote te shpia o gjo mangut nuk i lej o e vesh o e math o i gatuj une o krejta mka thon vetem sille ?? si e ke menjen ???
spo birra une kjo eshte me e bukura lol ish birra per ty ???Paske harru eeee
Ske faj gjith ato birra qe pive sma men ca ke bo
Po po fillove tu rrejt tispo birra une kjo eshte me e bukura lol ish birra per ty ???
spi une pzPo po fillove tu rrejt ti
E mi mir jo kaq serjozespi une pz