Me veten ë
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me veten ë
a me erdhe o I lidhuri ime ???????slaps jo and kivi se kan nuk I dua/me slaps @STONE_HEAD me kiwi qe tlirohet nga kapslliku ?
a me erdhe o I lidhuri ime ???????slaps jo and kivi se kan nuk I dua
ftohhh or dryqqq se ngriva placc lahu shpej se iken uji ke me ngel aty ?????Une jam zgjidhur krejt se kam marre rrugen e dushit , po ti cme je mberthyer ashtu si Prometeu ne shkemb ??
ftohhh or dryqqq se ngriva placc lahu shpej se iken uji ke me ngel aty ?????
ec ec ke me ngel aty si statuja e da vincit po he ????????te leshoj nje nga keta te ferkoj mire me pickime ???????Ehe iken ?
Ikin ne vende qe jetojne si ne mesjete , ku tkesh uje e drita 24h quhet arritje per qevererine po jo ktu ??
Me dhemb krahu majte se rrotulloj dot, do ma ferkosh pak kurrizin ? ???
Omg
A shkoj deri me fund metri? Apo e ke nga kto metrat e gjate ti?????
Bosh bosh ☹☹☹
hhahahaahahahahahahaahhahahaahhahahahahahahhahahahaSi tallen me aren time ncnc
Svije e ti ti ndihmoje ne ara ktij ustait ?? se kam hektar shume u lodh mbase![]()
???????????????? shume te but e ka??? Oooo @HIM ca thot kjo re.E pse me perplas per tij mer ? Apo kte prej meje? Se ky e ka but kudo qe perplaset cte bej un e ngrata ??
Po thote qe une kur perplasem ke ajo bie bute,ajo ndjen dhimbjen e perplasjej nga "fortesia" ime..... e kuptove tani?? ???????????????????? shume te but e ka??? Oooo @HIM ca thot kjo re.
Offf shkurt sakt pa gabime... po ka mos te bjesh bur ti gjith kto tule qe ka kjo uffff ????Po thote qe une kur perplasem ke ajo bie bute,ajo ndjen dhimbjen e perplasjej nga "fortesia" ime..... e kuptove tani?? ????
???????????????? shume te but e ka??? Oooo @HIM ca thot kjo re.
Po thote qe une kur perplasem ke ajo bie bute,ajo ndjen dhimbjen e perplasjej nga "fortesia" ime..... e kuptove tani?? ????