• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

nje pyetje per te martuarat /martuarit?

??‍♀️
Kalojne shpejt vitet.
Pas disa vitesh do gjendesh ti ne vendin e saj.

Un nuk jetoj me vjerren dhe mbase e flas kot por di qe duhen respektu per burrin qe ti do.

Nejse sjan njerezit njelloj.
Ka te mire ka e te keqinj ?‍♀️
Ooo zemra nga un si ka mungu respekti kurr... nuk jam kundra respektit. Por kur ja ben te gjitha dhe prap behesh e keqe? Here here bej sikur se degjjoj,here tjera e kthej edhe me te qeshur, sa dhe im shoq me thot lereeeee se me keq bon a kupto a jo. Nuk jan te gjithe isoj o zmr varet nga jetesa vet qe ka ber,varet nga shume gjona.

Po po ajo o si gjermani,ose si Hitleri me beso ???????
po e ti coja nje jave hahahaa mi vec nje jave po te rrij ajo.???ehuu u bo tema vip vjerra jote ?????shih on dreqe thuj se te bone vipe thuj ene boji nje kafe me krip se fillon te doje ?????????

Ooo zemra nga un si ka mungu respekti kurr... nuk jam kundra respektit. Por kur ja ben te gjitha dhe prap behesh e keqe? Here here bej sikur se degjjoj,here tjera e kthej edhe me te qeshur, sa dhe im shoq me thot lereeeee se me keq bon a kupto a jo. Nuk jan te gjithe isoj o zmr varet nga jetesa vet qe ka ber,varet nga shume gjona.
Nuk jam kunder ?‍♀️
Mos te zente me njerez te tille.
Megjithate besoj do ja gjesh anen po he ?

Nuk jam kunder ?‍♀️
Mos te zente me njerez te tille.
Megjithate besoj do ja gjesh anen po he ?
Po po kur se kam gjet .... sbesoj ta gjej tani.
Por mundohem ti shmang debatet,se ajo mir eshte me atw te veten,puna eshte te jem per vete e qete se e kam jeten perpara.?

Po po kur se kam gjet .... sbesoj ta gjej tani.
Por mundohem ti shmang debatet,se ajo mir eshte me atw te veten,puna eshte te jem per vete e qete se e kam jeten perpara.?
si nuk ja ngjite covidin mi ?????qyqja jo se gjynah apo ka vlere ajo shprehje nuk bie ......rrufeja ?????

Nuk te ve faj ty , brezi I prinderve tane ne pergjithsi keshtu jane gatuar , u duket cdo gje e gabuar, vec ata kane te drejte , edhe njera nga hallat e mia i tha njeres nga nuset e djemve : me more djalin , po ta kthej prap i tha ajo edhe iku ????

Nuk te ve faj ty , brezi I prinderve tane ne pergjithsi keshtu jane gatuar , u duket cdo gje e gabuar, vec ata kane te drejte , edhe njera nga hallat e mia i tha njeres nga nuset e djemve : me more djalin , po ta kthej prap i tha ajo edhe iku ????
Pikerisht kte thot e ajo..??
E di si me ka then njiher?
djalin tim e ka ber kjo **
e ja ktheva e beri e jotja,,,,,tani e mban e imja.???????

Pikerisht kte thot e ajo..??
E di si me ka then njiher?
djalin tim e ka ber kjo **
e ja ktheva e beri e jotja,,,,,tani e mban e imja.???????
giphy.gif

Back
Lartë