• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Eja thuaj një fjalë të mirë

Nuk eshte ashtu fillimi
Tuj shetitun mal e koder
tuj prek lulet gjithe me dor
Ne nje kopsht ma te bukrin shkoder
ty te gjeta lulebore
Ta honsha zemren moj e di ta po te flas edhe si shkodron. Po une kam jetu 2 vite ne shkoder moj. E kam mesu qe. ; shkodra pilafin dhe femrat i ka shume te mira ??

Ta honsha zemren moj e di ta po te flas edhe si shkodron. Po une kam jetu 2 vite ne shkoder moj. E kam mesu qe. ; shkodra pilafin dhe femrat i ka shume te mira ??
Taven e krapit dhe vajzat shkodrane ?

Taven e krapit dhe vajzat shkodrane ?
Taven e krapit vetem ne shikork ke taverna risa mos habohem e qan ndersa ke dea mos e ha se nuk ja vlen ! Ndersa per shkodronet pz te heq kapelen nuk kam llafe fare

Taven e krapit vetem ne shikork ke taverna risa mos habohem e qan ndersa ke dea mos e ha se nuk ja vlen ! Ndersa per shkodronet pz te heq kapelen nuk kam llafe fare
Ca tmiri ky m se kshu osh ky sna la gjo per vije te tgjitha do me *** pjes ???

Back
Lartë