• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nqs 3 vllezer kan dtl ne 1 dat esht mir apo keq

Jo jo sjemi 3 njak ??
Qofshi me jete, po nuk ka asgje, thjesht ka qen e shkrua.
sa per pak humor, eshte mire ne nje ane se e festoni njekohsisht, si ngel hatri kujt, se njerit ja ben me mire dhe tjeteit jo ?

Qofshi me jete, po nuk ka asgje, thjesht ka qen e shkrua.
sa per pak humor, eshte mire ne nje ane se e festoni njekohsisht, si ngel hatri kujt, se njerit ja ben me mire dhe tjeteit jo ?
Ore nuk lodhet mami shtro dark ngrej dakr e bo i her per tr 3 ene maroj pun ??

Rastësi e bukur kjo
Por po të studiosh më shumë rreth këtij fakti do zbulosh gjëra që do të pëlqejnë dhe sdo të pëlqejnë.
Them më mirë mos investigo, ju dhëntë zoti shëndet të plotë.

jam raste te rrralla,,por personalisht njoh ,,

mami dhe me dy femijet djali&vajza kan dtl per nje dite,,

as gje sdo te thot eshte pun rastesie,,

pastaj shum njoh qe dy femijet kan dtl per nje dite.

jam raste te rrralla,,por personalisht njoh ,,

mami dhe me dy femijet djali&vajza kan dtl per nje dite,,

as gje sdo te thot eshte pun rastesie,,

pastaj shum njoh qe dy femijet kan dtl per nje dite.
Po edhe un motra e kemi me nje dite...Jo per naj gjo Po jemi binjake??

Back
Lartë