Ahahahahahahahaahahaa epo tani jam cik,i boj te gjitha kur duhet normal.Ene hajde e mos me tpas frik ty ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ahahahahahahahaahahaa epo tani jam cik,i boj te gjitha kur duhet normal.Ene hajde e mos me tpas frik ty ??
Qe e mthon mu jo po nga tropija jo knej jo anej ta pret tjetra tak fAkAhahahahahahahaahahaa epo tani jam cik,i boj te gjitha kur duhet normal.
??????Qe e mthon mu jo po nga tropija jo knej jo anej ta pret tjetra tak fAk
Fola gjo gabim ????????
ke qene femije i mbare ti pranajUne perher
Jo i re pikes???Fola gjo gabim ??
At dit qe vetem pak po pash anen tende te keq do te them kush je ti ste njof as nuk me njef klb ti klb un ???Jo i re pikes???
Ruhu nai dit qe mos te shikosh anen time me te keqe.
Kjo or ti cun vdess per tropojanAt dit qe vetem pak po pash anen tende te keq do te them kush je ti ste njof as nuk me njef klb ti klb un ???
Kshu thua tani ti po ncnnncncncAt dit qe vetem pak po pash anen tende te keq do te them kush je ti ste njof as nuk me njef klb ti klb un ???
Po ska gjo i dojm motrat ne ene pse i rrafik pakgjithnje me vellain ene tani qe eshte I madhe une do gricem per gjera kot vec me u zi me t prap une e ha drurin ne fund ????????po me pas mu me thot te kam xhan shtrig ?
Ik fare nuk mshef kush at dit ne netedy ???Kshu thua tani ti po ncnnncncnc
Iiiiiii e mban e veten per Tropojan pale??Ik fare nuk mshef kush at dit ne netedy ???
O as kallash sjam un ???Iiiiiii e mban e veten per Tropojan pale??
Un po prisja mos do me ftoje ne duel,ti u terhoqe. Ehe kallash pa fishek qeke ti mduket.
I dua embelsirat une ndaj ?
Ndaj po thonja une ? je per kafe anej matane ?I dua embelsirat une ndaj ?