Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
????flmPërshlndetje
Këtu mund ti adresoheheni antarëve me fraza, dhurata, dedikime etj
@Sole e hapa për ty meqë skishe ku më adresoheshe
Presim dhurata, mos jini dorështrënguar?
Oo sa bukur, gezuar edhe ty nje vit i mbare 2021?@Rrelse po e nis une kartolinen e pare,duke u perpjekur te ruaj "traditen" e vjetshme ?
View attachment 76288
View attachment 76289
Sa e bukur????@Rrelse po e nis une kartolinen e pare,duke u perpjekur te ruaj "traditen" e vjetshme ?
View attachment 76288
View attachment 76289
Urimet, jane gjithmone te bukura!@Rrelse po e nis une kartolinen e pare,duke u perpjekur te ruaj "traditen" e vjetshme ?
View attachment 76288
View attachment 76289
Gjethe e artë që simbolizon vjeshtën@Rrelse po e nis une kartolinen e pare,duke u perpjekur te ruaj "traditen" e vjetshme ?
View attachment 76288
View attachment 76289
Po per ke?
Kte do ta bej screenshot dhe do ta ruaj si kartoline....nje mal me falenderime sdo mjaftonte ?Gjethe e artë që simbolizon vjeshtën
Gjethet që unë aq shumë i dua, që i shoqëroj me sy rënien e tyre
Sa mirë që të " fryu" era e të solli në këto anë...
Rrezaton shumëçka e ngjyra në.çdo.stinë
Askush më shumë se ty se ndjeu ciklonin e kësaj 2020-te.
Gjethe e fortë, gëzuar familjarisht?
Kto o zemra o ti bofsh hajer@Ai_Tipi lale ja po nuk te pelqeu me thuj te gjej te tjeta me te mire ???View attachment 76316
Shum urim i bukur?te falenderoj nga zemra
Ke ngaterru teme mduket ??Deshtim nuk do te thote te rrezohesh,por te refuzosh te ngrihesh.