• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Posta...

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
LV
0

Përshëndetje
Këtu mund ti adresoheheni antarëve me fraza, dhurata, dedikime etj

@Sole e hapa për ty meqë skishe ku më adresoheshe

Presim dhurata, mos jini dorështrënguar?

Last edited:
@Rrelse po e nis une kartolinen e pare,duke u perpjekur te ruaj "traditen" e vjetshme ?
View attachment 76288
View attachment 76289
Gjethe e artë që simbolizon vjeshtën
Gjethet që unë aq shumë i dua, që i shoqëroj me sy rënien e tyre
Sa mirë që të " fryu" era e të solli në këto anë...
Rrezaton shumëçka e ngjyra në.çdo.stinë
Askush më shumë se ty se ndjeu ciklonin e kësaj 2020-te.
Gjethe e fortë, gëzuar familjarisht?

Gjethe e artë që simbolizon vjeshtën
Gjethet që unë aq shumë i dua, që i shoqëroj me sy rënien e tyre
Sa mirë që të " fryu" era e të solli në këto anë...
Rrezaton shumëçka e ngjyra në.çdo.stinë
Askush më shumë se ty se ndjeu ciklonin e kësaj 2020-te.
Gjethe e fortë, gëzuar familjarisht?
Kte do ta bej screenshot dhe do ta ruaj si kartoline....nje mal me falenderime sdo mjaftonte ?

Mbaj mend kur isha i vogel per vitin e ri dergoja kartolina me poste te afermve. Nder te tjera shkruaja "Bakllavaja flete-flete, a do vish a ta ha vete"?! Ça eksperience!???

Back
Lartë