E 4 do i boj zgjidhjekshu osht ne arditi cuni bimit ke lagjja ime , 3 her o feju 3 her o nda nga padrejtsit e jetes e para e la per arsye ekonomike , e dyta iku franc e treta ska shum qe u ndan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E 4 do i boj zgjidhjekshu osht ne arditi cuni bimit ke lagjja ime , 3 her o feju 3 her o nda nga padrejtsit e jetes e para e la per arsye ekonomike , e dyta iku franc e treta ska shum qe u ndan
Pl. Sic kane ca njerez ashishin dhe alkoolin,keshtu i kisha une ata te dy. Kur i shihja bashke,me gezohej zemra. Si nje njeri qe nuk beson tek dashuria,shihja ata dhe filloj te besoja...Spo na trondit me asgje, jo me shoku apo shoqeja qe ndahen ehuha.......
Ca behet kshu bre...Kjo qeka jeta?kshu osht ne arditi cuni bimit ke lagjja ime , 3 her o feju 3 her o nda nga padrejtsit e jetes e para e la per arsye ekonomike , e dyta iku franc e treta ska shum qe u ndan
tfus shkes?E 4 do i boj zgjidhje
Ti mdukesh noiher si zeri ndergjegjes....Nga e gjithë kjo, mëson, dhe e di se kujt të ja japësh kohën apo përkushtimin, çiltërsinë dhe respektin?
kshu o kur ha gazeta thot populliCa behet kshu bre...Kjo qeka jeta?
Jo me ?tfus shkes?
Shko ti shko,se paske hall me te madh. Desha te shihja dhe sulltan Sulejmanin me Hyrremin,po mu prish softueri tashi....O barkuuuuu?????
Ca gazeta paskam honger bre?kshu o kur ha gazeta thot populli
E kam kapërcy atë pjesën që citove më paraTi mdukesh noiher si zeri ndergjegjes....
a mir ?Jo me ?
LolShko ti shko,se paske hall me te madh. Desha te shihja dhe sulltan Sulejmanin me Hyrremin,po mu prish softueri tashi....
jo ti re jo , bimiCa gazeta paskam honger bre?
Shkesi nuk bo pune...e boja une ate pune po te ishte.Jo me ?
Aj,ok...jo ti re jo , bimi
Po ben humor o jet?Ai që ta ...?
qeke nda ? ???Kush do futet shkes per mu
Sa sme ka pa frajeri?
Jo bre larg qodt?qeke nda ? ???