• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ja çfarë i bën hudhra vaginës tuaj

qeqka metode e re
zakonisht perdoret Gjilpere me maje te vogel dhe fije te tretshme nga mishi
per te qep himenin

Kush e ka problem gjithmone

@Ai_Tipi 50 mije leke saldimi ka qene tash se di

qeqka metode e re
zakonisht perdoret Gjilpere me maje te vogel dhe fije te tretshme nga mishi
per te qep himenin
Nese hape nje tem te tille:
Permbahu temes mos dil nga kornizat,dhe mos e kthe ne shaka.

Persa i perket temes
Higjiena esht gjeja me e mire.?
Ket info e pata lexuar ,po e lexova prap.
Nuk eshte vetem kjo zmr,e kam cituar e me lart,dhe sdua ta perseris.
Pastaj varet sepse, te flasesh per infeksion jan me mijra dhe asnjiher nuk gjendet diagnoza e sakt,apo fillesa.

Nuk eshte vetem kjo zmr,e kam cituar e me lart,dhe sdua ta perseris.
Pastaj varet sepse, te flasesh per infeksion jan me mijra dhe asnjiher nuk gjendet diagnoza e sakt,apo fillesa.
Po kam lexu shum e lexoj?
Skan najgje kto tema info na japin

Ca informacioni si guco robi ne nje gje aq te ndieshme dhe delikate tfus hudher ?? une sdo e beja kurr.po lene mos tfusin informacione gogle copy paste te pakten per mjeksi se sesht mu tall
?qyqa e paskam lexu mrapsh un

Back
Lartë